2014-04-07 15:05:08
Φωτογραφία για Γιώργος Δεληζήσης: Εκείνο που θέλουμε κόντρα στον Ολυμπιακό είναι η νίκη
Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Δεληζήσης, μίλησε στον... NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα, για:

-το γκολ που πέτυχε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Από τη στιγμή που ήρθε η μπάλα σε εμένα, ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω. Δεν ήταν εύκολο να συγκρατηθώ από τη στιγμή που κατάλαβα ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα».

-την εικόνα του Απόλλωνα στο χθεσινό ματς: «Σίγουρα υπήρχε άγχος γιατί θέλαμε μόνο νίκη. Ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως δεν είχαμε καλή ανάπτυξη για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Στο β’ ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα με την είσοδο του Φαρινόλα στα δεξιά».

-το γεγονός ότι τόσο ο Εργοτέλης, όσο και ο ΟΦΗ «χτύπησαν» τα παιχνίδια τους με Απόλλωνα και Skoda Ξάνθη αντίστοιχα, μολονότι δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο: «Κατά τη γνώμη μου, όλα τα παιχνίδια έπρεπε να τα ‘παίζουν’ κανονικά οι αντίπαλοι για να υπάρχει αξιοπιστία. Ο ΟΦΗ το απέδειξε και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως έκανε και ο Εργοτέλης που έπαιξε για τη νίκη. Ελπίζουμε την τελευταία αγωνιστική να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εκείνο που θέλουμε κόντρα στον Ολυμπιακό είναι η νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ