2014-04-08 12:42:06
Φωτογραφία για «ΑΣΠΙΔΑ» ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΕ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)
Η Μακάμπι, δια στόματος, Σιμόν Μιζράχι, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να τιμωρήσει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη καθώς όπως τόνισε ο πρόεδρος της ισραηλινής ομάδας το πόσα μπορεί να ανεχθεί να ακούει ο κάθε παίκτης από την κερκίδα έχουν και ένα... όριο!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έκανε επίθεση στην κερκίδα των οπαδών της Χάποελ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μακάμπι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), με τον Σιμόν Μιζράχι να ζητά κατανόηση για την συμπεριφορά του παίκτη.

«Ασφαλώς και είμαστε εναντίον κάθε λεκτικής ή σωματικής βίας, αλλά κάποιες φορές η λεκτική βία μπορεί να είναι πιο οδυνηρή από τη σωματική. Υπάρχει ένα όριο στο πόσο μπορεί να ανεχθεί κάποιος παίκτης να τον φτύνουν και να βρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Η διοργανώτρια αρχή και η αστυνομία θα έπρεπε να πάρουν μέτρα. Εμείς δεν πρόκειται να τιμωρήσουμε τον Σοφοκλή. Ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη και θα μιλήσουμε ξανά μαζί του αύριο», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι.

Πάντως, παρά την στήριξη της ομάδας του, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία αποκλεισμού από το ισραηλινό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ