2014-04-08 15:00:06
Φωτογραφία για Οι 22 πτήσεις της Raynair από 9,99 ευρώ
Δυναμικό ντεμπούτο στην Ελληνική αγορά έκανε η Raynair από την 1η Απριλίου, καθώς δρομολογεί 22 πτήσεις ημερησίως προς ελληνικούς και ξένους προορισμούς.

Μάλιστα το κόστος των εισιτηρίων για κάποιες από αυτές τις πτήσεις ξεκινά από 9,99 ευρώ.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ξεκίνησε την 1η Απριλίου πτήσεις προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, από μόλις 9,99 ευρώ το εισιτήριο (μαζί με τους φόρους) για 100.000 θέσεις.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. O'Leary, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Αθήνα, η τρίτη ελληνική βάση της Ryanair στην Αθήνα, με δύο αεροσκάφη, θα μεταφέρει περισσότερους από 1,2 εκατ. επιβάτες ετησίως, μέσω 150 πτήσεων την εβδομάδα, ενώ τον Νοέμβριο του 2014 θα ανακοινωθούν και νέες πτήσεις από τη χώρα μας προς νέους προορισμούς στο εσωτερικό της Ελλάδας, καθώς ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. Τόνισε, μάλιστα, ότι το 2018 στοχεύει να είναι η «Νούμερο 1» εταιρεία στην Ελλάδα.


Ηδη η Ryanair απασχολεί 40 πιλότους της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλοι Ελληνες στο προσωπικό της εταιρείας χαμηλού κόστους. «Δεν χρεώνουμε για την εξάσκηση των εργαζομένων μας και γι' αυτό έχουμε λίστες αναμονής για 5.000 πιλότους και πλήρωμα καμπίνας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. O'Leary, με αφορμή τα όσα κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Οι πτήσεις

Αθήνα- Χανιά 4 πτήσεις ημερησίως

Αθήνα- Λονδίνο 2 πτήσεις ημερησίως

Αθήνα- Μιλάνο 2 πτήσεις ημερησίως

Αθήνα- Πάφος 2 πτήσεις ημερησίως

Αθήνα- Ρόδος 2 πτήσεις ημερησίως

Αθήνα- Θεσσαλονίκη 10 πτήσεις την ημέρα.

Πηγή: fpress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ