2014-04-08 20:15:08
Φωτογραφία για Στην εντατική ο 5 φορές χρυσός ολυμπιονίκης της κολύμβησης I. Θορπ
Ο πέντε φορές χρυσός ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ίαν Θορπ νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας για θεραπεία από σοβαρή λοίμωξη.

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρή λοίμωξη νοσηλεύεται ο 5 φορές χρυσός ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ίαν Θορπ, μετά από χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο κοντά στο σπίτι του στην πόλη Ronco Sopra Ascona της Ελβετίας.

Ο Θορπ φαίνεται ότι «κόλλησε» ένα μικρόβιο μετά από χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο κοντά στο σπίτι του στην πόλη Ronco Sopra Ascona της Ελβετίας.

O χρυσός Ολυμπιονίκης μπήκε στην εντατική μονάδα σε νοσοκομείο του Σίδνεϋ και όπως κάνουν λόγο πληροφορίες του Guardian από συνεργάτες του, υπάρχει φόβος ότι δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει ξανά το αριστερό του χέρι.

Στους τελευταίους μήνες φαίνεται πως ο Θορπ αντιμετώπιζε πρόβλημα κατάθλιψης. Το Φεβρουάριο ο πατέρας του παραδέχθηκε δημόσια πως ο πρώην αθλητής πάλευε με την κατάθλιψη, ενώ μπήκε σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τα ισχυρά φάρμακα που έπαιρνε τόσο για αυτό το πρόβλημα, όσο και για τον τραυματισμό του στον ώμο.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το τίμημα της αποχής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το τίμημα της αποχής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ