2014-04-08 22:55:09
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Η πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με την ένταση στο... φουλ.

Στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό, πλέον, όλα κινούνται γύρω από τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι της Πέμπτης για την τελευταία αγωνιστική του Top-16 Της Euroleague.

Οι «πράσινοι», όπως και οι ερυθρόλευκοι άλλωστε, έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά έχουν μπροστά τους την… μεταξύ τους εκκρεμότητα. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν βλέπει... αδιάφορα και ασήμαντα το ματς στο ΣΕΦ, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να ετοιμάζει τους παίκτες του για μπασκετικό... «πόλεμο» στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ξεκίνησε σήμερα με τον Έλληνα τεχνικό να ορίζει… διπλό ραντεβού για τους παίκτες του. Οι πρώτες εντολές ακούστηκαν το πρωί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ το απόγευμα αναλύθηκε σε… βάθος ο τρόπος λειτουργίας του Ολυμπιακού και το αγωνιστικό του προφίλ. Το τεχνικό τιμ των "πράσινων" ανέλυσε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας το αγωνιστικό προφίλ των πρωταθλητών Ευρώπης και στη συνέχεια από τα... λόγια πέρασε στις πράξεις, με τον Αλβέρτη να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ