2014-04-09 10:58:37
Φωτογραφία για Πάτρα: Καθάρισαν την περιοχή του Φάρου - Δείτε φωτο
Με επιτυχία υλοποιήθηκε η δράση «Φάρος Πατρών – Φροντίζοντας το χώρο που επισκεπτόμαστε και εκφραζόμαστε» το πρωί της περασμένης Κυριακής, από το 3ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πατρών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών και την «Ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» του Δήμου Πατρέων καθώς και την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.)- Παράρτημα Δυτικής Ελλάδας.

Η δράση εντάχθηκε στο ευρύτερο πλαίσιο δράσεων για την εβδομάδα εθελοντισμού «Let’s Do It Greece» που πραγματοποιείται σε πανελλήνιο επίπεδο για τρίτη συνεχή χρονιά. Η παρούσα καμπάνια ευαισθητοποίησης και προώθησης της περιβαλλοντικής συνείδησης η οποία στηρίζεται στη δύναμη του εθελοντισμού αποτελεί έναν κρίκο της αλυσίδας του παγκόσμιου «Let’s Do It World».

Η Αντιδήμαρχος Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού Ισότητας Φύλων και Μεταναστών Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη έδωσε το παρόν με τη συμμετοχή της στη δράση αυτή, ενώ συνεχάρη όλους όσους συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, κυρίως όλα τα παιδιά που στήριξαν ενεργά τη δράση!


Ο Φάρος της Πάτρας, επιλέχθηκε ως μια περιοχή μεγάλης προσέλευσης παιδιών. Η προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης τους σε χώρους που επισκέπτονται συχνά αποτελεί μια νοηματοδοτημένη δραστηριότητα η οποία με τη σειρά της κινητοποιεί τα παιδιά στη μελλοντική προστασία των χώρων αυτών. Επιπλέον τα παιδιά έλαβαν πολλά συγχαρητήρια από τουρίστες που βρέθηκαν στο χώρο και πληροφορήθηκαν για τη δράση.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ