2014-04-09 11:54:04
Φωτογραφία για Τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις την άνοιξη στη ντουλάπα σου!
Πάντα όταν ο χειμώνας φτάνει στο τέλος του και λίγο πριν η θερμοκρασία πιάσει κόκκινο δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Το Thesout και το Street Style θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σου δείξουν τι πρέπει να έχεις για να υποδεχτείς την άνοιξη με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση!

1)Άνοιξη χωρίς λουλούδια γίνεται; Δεν γίνεται γι αυτό και διάλεξε κάτι με ένα floralprint. (δες προηγούμενο άρθρο street style: Βάλε την άνοιξη στην ντουλάπα σου.)

2) Ένα παντελόνι σε pastel απόχρωση είναι ότι χρειάζεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ!

3) Ένα bejeweled sweater θα σου χρειαστεί σίγουρα τις δροσερές νύχτες. Και μάλιστα δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να το φτιάξεις μόνη σου!

4) Οκ, πάντα χειμώνα – καλοκαίρι προτείνουμε κλασσικά το jean. Μόνο που την άνοιξη το boyfriend cut θα σε βολέψει πιο πολύ από όλα και αυτό γιατί φοριέται μεsneakers, slip loafers, pumps και πέδιλα. Δηλαδή με όλα!

5) Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το νιώθεις άνετα με τα παπούτσια σου γι’ αυτό και για τις καθημερινές σου βόλτες ένα ζευγάρι pointed flats είναι ότι χρειάζεσαι

6) Τέλος μην ξεχνάς ότι τα χρώματα τονίζονται όταν έχεις μαυρίσει. Και επειδή είναι λίγο νωρίς να βγεις στην παραλία βρες το κατάλληλο self tanning προϊόν και ξεκίνα!
thesout.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ