2014-04-09 12:54:41
Φωτογραφία για Ομάδες από Αγγλία και Ιταλία παρακολουθούν τον Καρέλη
Ο Νίκος Καρέλης ήρθε από το κρύο της Ρωσίας στον Παναθηναϊκό και με την παρουσία του δεν αποκλείεται να... ζεστάνει τα ταμεία της ΠΑΕ το καλοκαίρι.

κρίση γεννά ευκαιρίες (κάποιες φορές). Σκληρή πραγματικότητα, αλλά αληθινή. Έτσι και στο ποδόσφαιρο, ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ρίχνουν το μπάτζετ τους, κάνουν πιο στοχευμένες μεταγραφές και εμπιστεύονται, κυρίως, εγχώρια προϊόντα.

Ο Νίκος Καρέλης είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις. Ήρθε από το κρύο της Ρωσίας και την Άμκαρ, χρειάστηκε τον χρόνο του για να προσαρμοστεί και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" προϊόντα του Παναθηναϊκού.

Για να ενισχύσουμε αυτό που γράφουμε, πρέπει να αναφέρουμε πως ο Καρέλης παρακολουθείται εδώ και αρκετό καιρό τόσο από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, όσο και του Καμπιονάτο.

Τις περισσότερες φορές τον έχουν δει να αγωνίζεται με την Εθνική Ελπίδων (εκεί τους τεστάρουν οι σκάουτς και λιγότερο στο πρωτάθλημα, καθώς θέλουν να τους δουν απέναντι στους μελλοντικούς αστέρες) και η αλήθεια είναι πως έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.


Τον... ξέρουν

Ο Νίκος Καρέλης (συμβόλαιο μέχρι το 2017, στοιχίζει περίπου 90.000 ευρώ το χρόνο) δεν είναι άγνωστος στους Άγγλους. Το 2008 σε ηλικία 16 ετών δοκιμάστηκε από την Άρσεναλ, οπότε τον έχουν... φακελωμένο.

Αυτή τη φορά, όμως, μία άλλη ομάδα τον τσεκάρει και δεν αποκλείεται μετά τα πλέι οφ (ή και νωρίτερα) να έρθει η πρώτη πρόταση ή πρώτη επίσημη προσέγγιση.

Εκτός της Πρέμιερ (Στόουκ) ο 22άχρονος άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και συλλόγου από την Ιταλία (Τορίνο και μία ακόμα). Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και αν οι φήμες/φιλολογικό ενδιαφέρον γίνουν πράξη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κερδισμένες μπορούν να βγουν και οι δυο πλευρές.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ