2014-04-09 13:29:57
Φωτογραφία για Σάββας Γκέντσογλου: Δεν παντρευόμαστε με την Αγγελική
«Άσ’ τους να λένε, αυτό έχω να απαντήσω σε όλα όσα ακούω και βλέπω να λέγονται και να γράφονται»

Δεν είχε μιλήσει καθόλου, παρά την κριτική και τα σχόλια που είχε δεχτεί, τόσο εκείνος, όσο και η σύντροφός του, Αγγελική Ηλιάδη, που σε λίγους μήνες θα φέρει το πρώτο τους παιδί στον κόσμο.

«Εγώ νομίζω πως δεν τίθεται θέμα ηλικίας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Το θέμα είναι κατά πόσον υπάρχει καλή επικοινωνία, κατανόηση και σεβασμός και παράλληλα πόσο αντιλαμβάνεται και ικανοποιεί ο ένας τις ανάγκες του άλλου», είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής στη συνέντευξή του στο gazzetta, μιλώντας για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του.

Απάντησε και σε εκείνους που επικρίνουν τη σχέση τους: «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει, αλλά εφόσον όλοι το κάνουμε, ας αναλογιστούμε τελικά πώς ούτε εμείς οι ίδιοι δε μπορούμε να προγραμματίσουμε τη ζωή μας. Παλαιότερα έκανα κι εγώ σχέδια για το μέλλον. Είδα όμως ότι δεν έχει νόημα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ξυπνάω υγιής και να ζω αυτά που έχει να προσφέρει η κάθε μέρα».


Αναφερόμενος στο μωρό τους που σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους, ο Σάββας είπε: «Όπως είπες έχοντας περάσει πράγματι πολλές δυσκολίες, το να την κρίνουν επειδή ο Θεός της έκανε ένα τόσο όμορφο δώρο, μόνο γέλια της προκαλεί. Κι αυτό που αγαπώ σε κείνη από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε είναι ότι με κάνει κι εμένα να γελάω κι έτσι δένει η υπέροχη χημεία που υπάρχει ανάμεσά μας», ενώ τέλος, εξήγησε αν ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά τους: «Δύσκολο το βλέπω τουλάχιστον σύντομα. Άσ’ τους να λένε, αυτό έχω να απαντήσω σε όλα όσα ακούω και βλέπω να λέγονται και να γράφονται».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με λένε Ελένη!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με λένε Ελένη!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ