2014-04-09 15:09:08
Φωτογραφία για Αιτωλ/νία: Με χτύπησε γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου!
Το απίστευτο περιστατικό έφτασε στην εφημερίδα «Γεγονός», από την καταγγέλλουσα, Ελένη Ευαγγελινού. Η εφημερίδα διατηρεί τις δέουσες επιφυλάξεις γύρω από το θέμα, μέχρι να γίνει επίσημα η καταγγελία προς το νοσοκομείο, για την οποία επιφυλάσσεται η ασθενής και να διαλευκανθεί στη συνέχεια η υπόθεση.

Η κ. Ευαγγελινού, καταθέτει ότι ξημερώματα Σαββάτου, 22 Μαρτίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, με συμπτώματα πνευμονίας και με υπόδειξη του γιατρού που την εξέτασε στο σπίτι και ο οποίος της συνέστησε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Στα επείγοντα, την εξέτασε μια γιατρός και της είπε ότι δεν της βρήκε κάτι και δεν μπορεί να της κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο. Η ασθενής επέμενε λέγοντάς της ότι γνωρίζει από τα συμπτώματα ότι έχει πνευμονία γιατί είχε ξαναπεράσει.

Πήγε στα γραφεία των γιατρών, όπου ήταν ένας νεαρός γιατρός, ειδικευόμενος. Στην επιμονή της γυναίκας ότι πρέπει να νοσηλευτεί ο γιατρός της επιτέθηκε φραστικά σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα και αφού προηγήθηκε μεταξύ τους καυγάς άρχισε να χτυπάει αυτή και τη συνοδό της
. Την χτύπησε στο πρόσωπο, σήκωσε ένα γραφείο και το πέταξε προς την πλευρά της γυναίκας που την συνόδευε. Τέλος την απείλησε λέγοντάς της «βγες στα κανάλια, κάνε μου μήνυση και θα δεις τι έχει να γίνει». Η ασθενής κάλεσε την αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό και έφυγε για το νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διέγνωσαν αμέσως την πνευμονία και της έκαναν εισαγωγή. Όταν αναρρώσει δηλώνει ότι θα κινηθεί κατά του νοσοκομείου για αμέλεια, αφού την άφησαν να φύγει με πνευμονία, αλλά και κατά του γιατρού.

Η εφημερίδα επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον γιατρό τον οποίο αφορά η καταγγελία, η επικοινωνία ωστόσο μέσω του νοσοκομείου Αγρινίου στο οποίο εργάζεται, κατέστη αδύνατη.

Επίσημη ενημέρωση γύρω από το συμβάν δεν μπόρεσε να υπάρξει από το νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ σε επικοινωνία που υπήρξε με τον διοικητή κ.Γιώργο Βλάχο, εκείνος δήλωσε άγνοια και εξήγησε πως θα πρέπει να γίνει καταγγελία προς το νοσοκομείο από την ασθενή, ώστε ο ίδιος στη συνέχεια να διατάξει ΕΔΕ.

Πηγή: agriniopress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ