2014-04-09 21:18:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Έμποροι ναρκωτικών και πόρνες β΄διαλογής ψαρεύουν γέρους απογευματιάτικα στην πλατεία Αγίας Τριάδας
Έμποροι ναρκωτικών που παίρνουν με το αμάξι τους πρεζόνια και τα επιστρέφουν, κάποιοι άλλοι που παρκάρουν και κάνουν τις δουλειές στο...φως της μέρας και κάτι πόρνες β΄διαλογής που ψαρεύουν εν ψυχρώ ηλικιωμένους φόρα παρτίδα, συνέθεταν το σκηνικό του απογεύματος στην πλατεία Αγίας Τριάδας στην Πάτρα.

Μάλιστα οι πόρνες, ηλικίας 30-35 χρόνων, έκαναν την δουλειά τους απόλυτα φυσιολογικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα μπρος στα μάτια των έκπληκτων περαστικών αλλά και των παιδιών που τυγχαίνει να παίζουν στην περιοχή.

Όπως λένε στο thebest κάτοικοι και καταστηματάρχες, η κατάσταση αυτή είναι γνώριμη, καθώς τα κακοποιά στοιχεία που συνήθιζαν να ...δραστηριοποιούνται τις νυχτερινές ώρες, άρχισαν να αλλάζουν συνήθειες και να κάνουν τις συναλλαγές τους στο φως της ημέρας.

Οι κάτοικοι ζητούν ένταση της αστυνόμευσης ενώ οι γονείς τονίζουν ότι δεν είναι δυνατόν να τρέμουν για τα παιδιά τους, όλες τις ώρες της ημέρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ