2014-04-09 22:56:21
Φωτογραφία για ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΟ ΡΕΚΟ 6-12
Η Προ Ρέκο κέρδισε με 6-12 τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και τον απέκλεισε και μαθηματικά από το Φάιναλ-6.

Ο επίλογος στα ... όνειρα του Ολυμπιακού για πρόκριση στο Φάιναλ-6 του Champions League "γράφτηκε" το βράδυ της Τετάρτης στο Κολυμβητήριο του Πειραιά. Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου ηττήθηκε με 6-12 από την Προ Ρέκο σ' αγώνα της 9ης ημέρας του Α΄ομίλου και αποκλείστηκε από την τελική φάση. Η Προ Ρέκο υπερείχε σε όλους τους τομείς και σ' όλη την διάρκεια του αγώνα και ο Ολυμπιακός έχοντας πολύ άσχημα ποσοστά στον παραπάνω (5/14) και στον λιγότερο (5/9) δεν μπόρεσε ν' αντιδράσει.

Η ομάδα μας έχει άλλο ένα παιχνίδι το Σάββατο 3/5 με την Γιουγκ στον Πειραιά αλλά θα είναι βαθμολογικά αδιάφορο. Ο Ολυμπιακός έμεινε μετά από 9 αγώνες στους 9 βαθμούς ενώ η Προ Ρέκο έφτασε τους 16.

Τον αγώνα παρακολούθησε από την εξέδρα ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, τα μέλη του ΔΣ Νίκος Σκανδαλάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Επίτιμος Πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.


Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος τόνισε: "Ίσως ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι. Η ομάδα δεν πήγε καθόλου καλά και δεν μπορέσαμε ν' αντιδράσουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Αποκλειστήκαμε και μαθηματικά από την Ευρώπη αλλά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι με τη Γιουγκ στο οποίο θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Προερχόμασταν απο μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων αλλά δεν τα καταφέραμε κόντρα στην Ρέκο. Πιστεύω πάρα πολύ σ' αυτή την ομάδα και στους παίκτες μου. Έχουν δείξει ότι αξίζουν πολλά και φυσικά μια κακή εμφάνιση και ήττα δεν σημαίνει πως ξέχασαν το πόλο. Θα δούμε τα λάθη μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Η διακύμανση: 1ο: 0-1 Γιάνοβιτς (π/π), 1-1 Φουντούλης (π), 1-2 Γιάνοβιτς (π), 1-3 Ίβοβιτς, 2ο: 1-4 Φελούγκο, 1-5 Φιλιόλι, 1-6 Λαπένα, 2-6 Καπότσης, 3ο: 3-6 Κολόμβος (π/π), 3-7 Τζορτζέτι (π/π), 3-8 Ίβοβιτς, 4-8 Βλαχόπουλος (π/π), 4-9 Φελούγκο (π/π), 4-10 Ίβοβιτς, 4-11 Τζιάκοπο, 5-11 Σχίζας (π/π), 5-12 Ίβοβιτς (π/π), 6-12 Μάλιαρακ (π/π).

Τα οχτάλεπτα: 1-3, 1-3, 2-3, 2-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Γαλανίδης.

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Πόρτζιο): Τεμπέστι, Λαπένα 1, Μάνταρας, Φιλιόλι 1, Τζιορτζέτι 1, Φελούγκο 2, Γιάνοβιτς 2, Αϊκάρντι, Φιγκάρι, Γιόκοβιτς, Ίβοβιτς 4, Τζιάκοπο 1, Παστορίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ