2014-04-10 04:41:07
Φωτογραφία για Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπομπ Ντίλαν
Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του σπουδαίου τραγουδοποιού και ερμηνευτή, η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 10 Απριλίου.

Ο Ντίλαν έρχεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα. Νωρίτερα την άνοιξη περιοδεύει στην Ιαπωνία, ενώ το καλοκαίρι θα επισκεφθεί και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Με περισσότερα από 600 τραγούδια, 46 άλμπουμ και ένα ρεκόρ πωλήσεων 110 εκατομμυρίων δίσκων, ο Ντίλαν θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους εν ζωή τραγουδοποιούς.

Έχει γράψει περισσότερα από 500 τραγούδια, αλλά και μία ποιητική συλλογή με τίτλο Tarantula, όταν ήταν 25 ετών.

Αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές –αλλά και επαναστατικές- φιγούρες της μουσικής, και έχει ερμηνεύσει κλασικά τραγούδια όπως τα: Like a Rolling Stone, The times they are a-changin, Blowin' in the wind, Hurricane.

Η καριέρα του μετρά ήδη πέντε δεκαετίες. Ο Μπομπ Ντίλαν έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να χαρακτηριστεί από το περιοδικό Rolling Stone ως «ο σημαντικότερος σόλο καλλιτέχνης», έχει βραβευτεί με βραβείο Όσκαρ και βραβεία Grammy.

Τα τελευταία χρόνια ο 73χρονος μουσικός έχει κυκλοφορήσει δίσκους που έχουν αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Το Ποτάμι» στις Βρυξέλλες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Το Ποτάμι» στις Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ