2014-04-10 14:37:12
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, κ. Μίτσελ μοίρασε στα παιδιά εισιτήρια για τον αγώνα με τον Απόλλωνα και τη φιέστα για το 41ο πρωτάθλημα!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε πριν από λίγες ημέρες για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, όταν έκανε γνωστό ότι θα αγόραζε 1000 εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα, προκειμένου να τα μοιράσει σε παιδιά! Μετά το τελευταίο ματς της χρονιάς θα ακολουθήσει στο γήπεδό μας ο εορτασμός για το 41ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και μεγάλο κομμάτι της γιορτής θα είναι αφιερωμένο στα παιδιά.

Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, ο κ. Μίτσελ υποδέχθηκε πολλά παιδάκια στο γήπεδό μας, στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Μοίρασε σε αυτά τα παιδάκια εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα, μετά τον οποίο θα γίνει και η φιέστα για την κατάκτηση του 41ου τίτλου του πρωταθλητή από τον Θρύλο!

Πολύ χαρούμενα τα παιδάκια, «κύκλωσαν» τον Ισπανό τεχνικό και δεν… έλυναν την πολιορκία αν δεν έπαιρναν αυτόγραφο ή αν δεν έβγαιναν φωτογραφία μαζί του! Ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος ανάμεσα στα παιδιά, περνώντας έτσι μία ευχάριστη ώρα πριν βρεθεί ξανά στο Ρέντη για την προπόνηση της ομάδας μας!

Στο τέλος παρατάχθηκαν όλοι μαζί στη σέντρα του γηπέδου Καραϊσκάκη, έβγαλαν μία υπέροχη αναμνηστική φωτογραφία και τραγούδησαν τον ύμνο του Ολυμπιακού με μια φωνή!

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην πρώτη δεκάδα η Ελλάδα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην πρώτη δεκάδα η Ελλάδα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ