2014-04-10 16:23:05
Φωτογραφία για Ο Ολάντ δε θέλει τα κινητά τηλέφωνα στα υπουργικά συμβούλια
Ρητή εντολή στα στελέχη της κυβέρνησής του να αφήνουν μακριά από τα υπουργικά συμβούλια τα κινητά τους τηλέφωνα γιατί θα... μπορούσαν να τους αποσπάσουν την προσοχή έδωσε ο Φρανσουά Ολάντ.

Ο Γάλλος πρόεδρος προσπαθεί να επανακτήσει το κύρος και την αξιοπιστία του με ό,τι μέσο διαθέτει βλέποντας ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι με το μέρος του. Μετά τον κυβερνητικό ανασχηματηματισμό, οργανώνει τώρα τους υπουργούς τους οποίους τους θέλει απερίσπαστους και πιστούς στρατιώτες. Για το λόγο αυτό, στα υπουργικά συμβούλια, οι Σοσιαλιστές θα πρέπει να αφήνουν έξω από την αίθουσα τις ηλεκτρονικές συσκευές τους.

Ο ένοικος των Ηλυσίων, αφού απομάκρυνε από το Μέγαρο των Ηλυσίων, την δημοσιογράφο του «Paris Match» και πρώην σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ, αφήνοντας κενή τη θέση της «πρώτης κυρίας», επικεντρώνεται στο έργο του και αυτό επιθυμεί και για τους υπουργούς που τον στελεχώνουν.

Ο Ολάντ ξέρει από πρώτο χέρι πως οι κλήσεις στο κινητό αλλά και τα γραπτά μηνύματα την ώρα της δουλειάς, αποπροσανατολίζουν. Εξάλλου, πολλά στελέχη των Σοσιαλιστών έχουν δηλώσει ότι, ορισμένες φορές, στη διάρκεια των υπουργικών συμβουλίων, ο Γάλλος πρόεδρος δεχόταν γραπτά μηνύματα και κλήσεις στο κινητό του από την πρώην αγαπημένη του, Βαλερί Τριερβελέρ αλλά και τη κρυφή του αγάπη (και τον τελευταίο μήνα άφαντη!), Ζουλί Γκαγέ.

Τουλάχιστον, τώρα θα έχει δίπλα του την πρώην ερωμένη, μητέρα των τεσσάρων παιδιών του και νυν υπουργό Οικολογίας, Σεγκολέν Ρουαγιάλ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ