2014-04-10 19:28:02
Φωτογραφία για Πύργος: Παραμένουν απλήρωτες οι καθαρίστριες του δήμου
Τα δεδουλευμένα τους διεκδικούν από τους αρμόδιους φορείς, μέχρι σήμερα, οι καθαρίστριες του δήμου Πύργου, οι οποίες για ακόμη μία φορά την Τετάρτη βρέθηκαν στο δημαρχείο της πόλης, ζητώντας να λάβουν απαντήσεις για το πότε θα πάρουν τα χρήματά τους, τη στιγμή που, όπως ανέφεραν, το ποσό που τους οφείλεται έχει πιστωθεί στους λογαριασμούς των σχολικών επιτροπών από την περασμένη Παρασκευή.

Όπως επεσήμαναν οι καθαρίστριες του δήμου Πύργου, κανείς αρμόδιος δεν τους έχει απαντήσει για το τι θα γίνει με την πληρωμή των μηνών που τους οφείλονται, ενώ τόνισαν πως δεν θα επιτρέψουν να περάσουν τις άγιες μέρες οι οικογένειές τους χωρίς χρήματα.

Εξάλλου, σύμφωνα με τα όσα, σχολίασαν οι καθαρίστριες του δήμου Πύργου, σε άλλους δήμους της Ηλείας, οι καθαρίστριες έχουν ήδη πληρωθεί και μόνο στην περιοχή του Πύργου, τα χρήματα δεν έχουν μπει ακόμα στους λογαριασμούς τους.

«Κάναμε μαύρα Χριστούγεννα, θα κάνουμε και μαύρο Πάσχα», αναρωτιούνται οι καθαρίστριες, που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και παραμένουν απλήρωτες για οκτώ συνεχείς μήνες.


Από την άλλη, σύμφωνα με πηγές του Patrisnews.com, η «εμπλοκή» που έχει δημιουργηθεί στο ζήτημα της πληρωμής των καθαριστριών του δήμου Πύργου, είναι το γεγονός πως ο υπεύθυνος της σχολικής επιτροπής είναι ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Πύργου, Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει τα χρήματα και στη συνέχεια να τα διανείμει στις καθαρίστριες, μέσω των λογαριασμών τους. Αυτό, είναι κάτι, που αναμένεται να γίνει σήμερα, με τις καθαρίστριες να έχουν προγραμματίσει να βρίσκονται στο δημαρχείο της πόλης με σκοπό την επίλυση του προβλήματος.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ