2014-04-10 21:00:25
Φωτογραφία για ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 16-3
Δεν... «χαμπαριάζει» εντός συνόρων ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά με 16-3, μια μέρα μετά την ήττα του από την Προ Ρέκο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Καμία επιρροή δεν έχουν οι ήττες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει ασυναγώνιστος εντός συνόρων, καθώς νίκησε τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά και όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή στο δεύτερο ημιτελικό με τους Θεσσαλονικείς θα επικυρώσει το εισιτήριο του για τους τελικούς της Α1.

Η αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού λειτούργησε άψογα, με τους Γιάννη Φουντούλη και Αλέξανδρο Γούνα να σημειώνουν τα 10 από τα 16 γκολ της ομάδας τους (πέντε έκαστος).

Ο επόμενος ημιτελικός δεν έχει οριστεί, όπως θα έπρεπε, στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι στο «Π. Καπαγέρωφ» την Παρασκευή στις 14:00.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 4-1, 6-0

Ολυμπιακός: Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 5, Καπότσης, Φουντούλης 5, Ποντικέας 1, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1.

ΠΑΟΚ: Κεχαγιάς, Τζελάτης, Μιτελούδης, Αβρ. Αλιχανίδης 1, Κόχειλας, Β. Αλιχανίδης, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου, Χατζηγούλας, Σολανάκης 1, Μπεζιλιώτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ