2014-04-11 00:18:05
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕΦ!
Άντε τώρα να βγάλεις άκρη. Άλλοι μιλάνε για αυτοκτονία, άλλη για αγώνα χωρίς σημασία (μετά τη φάπα βέβαια, γιατί ΠΡΙΝ άλλα έλεγαν). Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει ότι μάλλον πάνε Μαδρίτη στα play offs, oπότε... σιγά την κρισημότητα του αγώνα. Άλλωστε, αυτοί έχουν... υπερομάδα όπως είδαμε σήμερα αλλά και σε κάθε αγωνιστική. Σήμερα έφταιξαν τα... χρονόμετρα, η διαιτησία (δες ποιος μιλάει) αλλά και το... φάρδος του Ολυμπιακού (ξαναδές ποιος μιλάει!!!).

Πείτε ένα ευχαριστώ ΑΚΟΜΑ στον ΖΟΤΣ που "αυτοκτόνησε" με τη Φενέρ, γιατί διαφορετικά δε θα βλέπατε 8αδα ούτε με κυάλια Ας δούμε λοιπόν πως σχολιάζουν τα πράσινα ΜΜΕ τη φάπα στο ΣΕΦ...

 prasinanea.gr : "Αυτοκτόνησε" στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα λάθη του. Οι Πράσινοι είχαν το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως στα τελευταία κρίσιμα λεπτά έκαναν διαδοχικές λανθασμένες επιλογές και ηττήθηκαν με 68-65 για την 14η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague.


leoforos.gr : Μόνο στα αδιάφορα

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε οτι μπορεί να κερδίσει (68-65) τον Παναθηναϊκό μόνο σε παιχνίδια χωρίς ενδιαφέρον.

Όταν κρίνονται τίτλοι ο Παναθηναϊκός είναι εκεί και καθαρίζει τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είτε είναι στο ΟΑΚΑ, είτε στο ΣΕΦ. Στα αδιάφορα και χωρίς κάποιο ουσιαστικά κέρδος ματς, οι Πειραιώτες εκμεταλλεύονται την χαλαρότητα των «πράσινων» και κερδίζουν, όπως έγινε την Πέμπτη το βράδυ. Το 68-65 έδωσε την 3η θέση του ομίλου στον Ολυμπιακό και την 4η στο «τριφύλλι» που όλα δείχνουν οτι θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στα playoff της Euroleague.

prasini.gr : Τα λέμε στα κρίσιμα (photos)

Χρονόμετρα, διαιτησία και… φάρδος απύθμενο έδωσαν στον Ολυμπιακό την ανούσια νίκη με 68-65 στην τελευταία αγωνιστική του Top 16.

Ο Παναθηναϊκός του Φραγκίσκου Αλβέρτη είδε τα χρονόμετρα του ΣΕΦ να κάνουν πάλι τα… παιχνιδάκια τους για χάρη των «λιμανίσιων», η διαιτησία έβαλε το… χεράκι της και οι «καρπαζίερς» πήραν τη νίκη σε ένα εντελώς αδιάφορο ματς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ