2014-04-11 03:22:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Μωυσίδης, Κυρίτση, Σταθόπουλος και Γιαννακλή στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά
Με τον Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά κατεβαίνουν στις εκλογές του Μαΐου τέσσερις ακόμη υποψήφιοι που θέλουν να παλέψουν για την πόλη τους και για το επίπεδο ζωής των ανθρώπων της μέσα από την αυτοδιοίκηση, ανανεώνοντας το δυναμικό της.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Μωυσίδη, Θεώνη Κυρίτση, Γιάννη Σταθόπουλο και Ασημίνα Γιαννακλή που ανακοινώνουν σήμερα την υποψηφιότητά τους με την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα»

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πάτρας, με Μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υπήρξε γραμματέας του Συλλόγου Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Δυτικής Ελλάδας. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πάτρα τα τελευταία είκοσι χρόνια, στον χώρο της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζεται στην Ιντρακόμ Telecom Πάτρας, σήμερα σαν υπεύθυνος Έργων. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά έργα πληροφορικής, χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμα, για επτά χρόνια υπήρξε εκπαιδευτικός συνεργάτης του ΤΕΙ Πάτρας.


Για την συμμετοχή του σαν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Αποτελεί τιμή μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του κ. Δημαρά. Το ήθος και το ύφος του Δημάρχου και των συνεργατών του, το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου καθώς και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών είναι οι βασικοί λόγοι που με ώθησαν να ενώσω τις προσπάθειές μου για την συνεισφορά μου στα κοινά της πόλης.»

H ΘΕΩΝΗ ΚΥΡΙΤΣΗ είναι άνεργη, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος λογιστηρίου σε γνωστές τεχνικές εταιρείες της Πάτρας, ενώ έχει ενεργό συμμετοχή στα κοινά και στους αγώνες των ανέργων και των εργαζομένων που πλήττονται από την κρίση. Είναι μέλος του Σωματείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Αγία Σοφία, συμμετέχει στην νεοσύστατη Κίνηση ανέργων στην Πάτρα και έχει δώσει μεγάλο αγώνα στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ

Σε δήλωσή της για την συμμετοχή της στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά, αναφέρει:

«Θέλω να δώσω τον αγώνα μου μέσα από τον Δήμο της Πάτρας και να εκπροσωπήσω ανθρώπους που δοκιμάζονται από την κρίση και τις πολλές συνέπειές της. Η εμπειρία μου από την περιστασιακή ενασχόλησή μου με την κοινωνική πολιτική του Δήμου, με έκανε να αντιληφθώ σε ακόμη μεγαλύτερο εύρος το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου και την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για στήριξή τους μέσα από κοινωνικές δομές και δράσεις. Επέλεξα να δώσω τον αγώνα αυτό στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά επειδή εκτιμώ την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων, με την δημιουργία σημαντικών κοινωνικών δομών και εκτιμώ το γεγονός ότι επέλεξε να δώσει προβάδισμα στην κοινωνική πολιτική και στον άνθρωπο.»

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1971 στην Πάτρα Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Μένει μόνιμα στην Κρήνη και είναι πατέρας 3 παιδιών. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά. Πάντοτε όμως είχε την επιθυμία να βοηθήσει τον τόπο του. Τώρα θεωρεί ότι είναι η ώρα να το πράξει.

Σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους θέτει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Βλέποντας το νοικοκύρεμα του Δήμου τα τελευταία χρόνια πήρα θάρρος να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί κατάλαβα ότι υπάρχουν περιθώρια να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής των συμπολιτών μου, όταν η πόλη βέβαια διοικείται από μία καλή Δημοτική Αρχή. Επέλεξα την παράταξη του κου Δημαρά γιατί είδα ότι έδωσε βάρος στην κοινωνική πολιτική (τράπεζα τροφίμων , Δημοτική ιματιοθήκη κ.α.) και στην διαφάνεια που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στο παρελθόν.»

Η ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΛΗ, είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού Γυμνασίου Πατρών (Εμπορική) και ελεύθερη επαγγελματίας.

Είναι Γενική Γραμματέας του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καστελλοκάμπου Ρίου.

Σε δήλωσή της για τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Ο Γιάννης Δημαράς, εισάγει ένα νέο ήθος στην πολιτική ζωή αφήνοντας πίσω του τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις και ρίχνοντας το βάρος στη δουλειά και στο νοικοκύρεμα για να μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτό ανάπτυξη. Γι’ αυτό και δέχτηκε τόσο μεγάλη πολεμική, γι’ αυτό και βγαίνει νικητής από την αναμέτρησή του με το παλιό σύστημα που καταρρέει. Σε αυτή την προσπάθειά του θα είμαι μαζί του και θα δώσω τον αγώνα για τον τόπο μου και τις ανάγκες της περιοχής μου»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ