2014-04-11 12:29:09
Φωτογραφία για Οι περιττές δαπάνες
Μεταφέρουμε τις συγκλίνουσες απόψεις εκατοντάδων φίλων της... Protovuliadialogou σχετικά με την ανάγκη περικοπής των περιττών δαπανών αντί της συνεχιζόμενης υπερφορολόγησης.

Πέραν του εξορθολογισμού των δαπανών της Κεντρικής Κυβέρνησης και των παρεμφερών Οργανισμών ( όπου εντοπίζεται και ο κύριος όγκος της σπατάλης), οι περισσότεροι συγκλίνουν στην άμεση παύση χρηματοδότησης της λειτουργίας γραφείων, πολυμελούς γραμματειακής και αστυνομικής υποστήριξης των τέως Προέδρων της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργών και, ιδίως, Προέδρων Βουλής.

Διερωτώνται τι αλήθεια προσδοκά η Δημοκρατία και τι «εισπράττει» έναντι αυτών των δαπανηρών παροχών ; Ιδίως δε από τους τέως Προέδρους Βουλής.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά τις περιπτώσεις προέδρων Βουλής είτε βραχυτάτης θητείας είτε περιορισμένου πολιτικού διαμετρήματος και διερωτώνται τι άραγε προσφέρουν στην πολιτική ζωή του τόπου διατηρώντας τις δαπανηρές προνομίες.

Θεωρούν ότι οι δημόσιοι άνδρες οφείλουν να περιορίζονται στην τιμητική ιδιώτευση ( και στην ειδική συνταξιοδότηση).

Σε περίπτωση που η όποια Κυβέρνηση χρειαστεί την συνδρομή τους η τεχνολογία των δικτύων επιτρέπει την διαβούλευση χωρίς να απαιτούνται γραφεία στην Βουλή ή αλλού και δαπάνες παντοειδούς στήριξης.

Για την protovuliadialogou Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ