2014-04-11 15:14:24
Φωτογραφία για Samsung Galaxy S5: Διαθέσιμο από σήμερα στα καταστήματα και στην Ελλάδα
Παρασκευή σήμερα και δεν είναι «άλλη μια» Παρασκευή για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα σήμερα, σε 125 χώρες σε όλο τον κόσμο (και στην Ελλάδα φυσικά) είναι η Παρασκευή του Samsung Galaxy S5, της επίσημης κυκλοφορίας της ναυαρχίδας της κορεάτικης εταιρίας.

Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες, με τα καταστήματα να έχουν ήδη αρχίσει να ρίχνουν την αρχική τιμή των 759 ευρώ. Σήμερα λοιπόν θα ξεκινήσει η διάθεση και στην Ελλάδα, ενώ η Samsung επί της ευκαιρίας προέβη στην παρουσίαση μιας τηλεοπτικής διαφήμισης που θα συνοδεύει το Galaxy S5 στην παγκόσμια αγορά.

Εκτός από την διαφήμιση όμως, κυκλοφόρησε και ένα update που βελτιώνει την σταθερότητα της κορεάτικης ναυαρχίδας. Το μέγεθος του είναι 30MB και για αυτό μην ξεχάσετε να το αναβαθμίσετε μόλις παραλάβετε την συσκευή σας.

Η Samsung όμως δεν σταμάτησε εκεί, αλλά σήμερα θα κυκλοφορήσει και τα ολοκαίνουργια wearable της. Συγκεκριμένα από σήμερα θα μπορείτε να αγοράσετε και τα Gear Fit, Gear 2 και Gear 2 Neo, τα οποία θα δούμε και στην Ελλάδα.

Πηγή: myphone
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ