2014-04-11 18:06:03
Φωτογραφία για Επιστολή Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για καθιέρωση αντικινήτρων στην ομαλή διακίνηση των αγροτικών προϊόντων
Ε­πι­στο­λή προς Υ­πουρ­γό Α­γρο­τι­κής Α­νά­πτυ­ξης & Τρο­φί­μων Α­θα­νά­σιο Τσαυ­τά­ρη α­πέ­στει­λε το Ε­πι­με­λη­τή­ριο Μεσ­ση­νί­ας για να α­να­κα­λέ­σει την α­πό­φα­ση που κα­θι­ε­ρώ­νον­ται ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ για την ο­μα­λή λει­τουρ­γί­α δι­α­κί­νη­σης και ε­ξα­γω­γής α­γρο­τι­κών προ­ϊ­όν­των. Α­κο­λου­θεί η Ε­πι­στο­λή του Ε­πι­με­λη­τη­ρί­ου: Θέ­μα: «Α­νά­κλη­ση ε­φαρ­μο­γής της υ­π’­α­ριθμ. 225/32352/ΦΕΚ 618/Β α­πό­φα­σης» Α­ξι­ό­τι­με κύ­ρι­ε Υ­πουρ­γέ, Με την υ­π’ ά­ριθμ. 225/32352/ΦΕΚ 618/Β α­πό­φα­σή σας κα­θι­ε­ρώ­νον­ται ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ για την ο­μα­λή λει­τουρ­γί­α δι­α­κί­νη­σης και ε­ξα­γω­γής α­γρο­τι­κών προ­ϊ­όν­των.

Η πα­ρα­πά­νω α­πό­φα­ση θε­σμο­θε­τεί ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ με με­ρο­λη­πτι­κές δι­α­κρί­σεις εις βά­ρος του υ­γιούς εμ­πο­ρί­ου δι­ό­τι:- Υ­πο­χρε­ώ­νει τους ε­ξα­γω­γείς εμ­πό­ρους που δι­α­τη­ρούν ι­δι­ό­κτη­τα η μι­σθω­μέ­να τυ­πο­ποι­η­τή­ρια και συ­σκευ­α­στή­ρια σε έκ­δο­ση και κα­τά­θε­ση εγ­γυ­η­τι­κής ε­πι­στο­λής σε αν­τί­θε­ση με τον αρ­χι­κό νό­μο 3955/20-04-2011.


 -Α­παλ­λάσ­σει α­πό την υ­πο­χρέ­ω­ση έκ­δο­σης και κα­τά­θε­σης εγ­γυ­η­τι­κής ε­πι­στο­λής, Με­σί­τες, Αλ­λο­δα­πούς και άλ­λους εμ­πό­ρους, οι ο­ποί­οι α­γο­ρά­ζουν α­πευ­θεί­ας α­πό πα­ρα­γω­γούς ελ­λη­νι­κά α­γρο­τι­κά προ­ϊ­όν­τα. Η δυ­να­τό­τη­τα που πα­ρέ­χε­ται στους Έλ­λη­νες έμ­πο­ρους ει­σα­γω­γείς να μπο­ρούν να ει­σά­γουν α­γρο­τι­κά προ­ϊ­όν­τα α­πό άλ­λες αν­τα­γω­νί­στρι­ες-ε­λαι­ο­κο­μι­κές χώ­ρες, χω­ρίς την υ­πο­χρέ­ω­ση τρα­πε­ζι­κών εγ­γυ­ή­σε­ων, α­πο­τε­λεί γε­γο­νός που φέρ­νει σε μει­ο­νε­κτι­κή θέ­ση τα α­γρο­τι­κά μας προ­ϊ­όν­τα και τους Έλ­λη­νες α­γρό­τες. Έ­τσι δη­μι­ουρ­γούν­ται συν­θή­κες ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ και ΜΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ με­τα­ξύ των εμ­πλε­κο­μέ­νων ελ­λη­νι­κών και ξέ­νων ε­πι­χει­ρή­σε­ων στην α­γο­ρά και εμ­πο­ρί­α α­γρο­τι­κών προ­ϊ­όν­των.

radio936.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ