2014-04-11 19:41:07
Φωτογραφία για 27χρόνια στον πατέρα βιαστή στη Θάσο!
 Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσαν τα όσα αποκαλύφθηκαν σήμερα στην δίκη του 44χρονου πατέρα από την Θάσο που βίαζε την μόλις 14 ετών κόρη του. Ο πατέρας-τέρας είχε εξαφανισθεί από την Θάσο και συνελήφθη πριν από 10 μέρες στην Θεσσαλονίκη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης . Η δίκη του κατηγορούμενου έγινε σήμερα για λόγους ασφαλείας (του δράστη) στην Δράμα, όπου η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Το Δικαστήριο, απουσία συνηγόρου του κατηγορουμένου όρισε αυτεπαγγέλτως Δραμινό Δικηγόρο για την υπεράσπιση του. Οι μάρτυρες υπεράσπισης, μεταξύ των οποίων και η 2η σύζυγος του δράστη, δεν κατόρθωσαν να πείσουν τους δικαστές για την αθωότητά του και ο πέλεκυς έπεσε βαρύς. Η ετυμηγορία των δικαστών ήταν … 27 χρόνια χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.

Όπως έγινε γνωστό, ο 44χρονος ζούσε με τη σύζυγο και τις δύο κόρες τους, ηλικίας 16 και 14 ετών, στο χωριό Ραχώνι της Θάσου
. Πριν από περίπου τρία χρόνια, συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2011, κατηγορήθηκε ότι βίαζε κατ εξακολούθηση ( συνολικά πέντε φορές) τη μικρότερη κόρη του. Η πρώτη φορά ήταν στις 11 Νοεμβρίου σε δασική περιοχή της Θάσου, όταν ο δράστης ζήτησε από τη μικρή να τον ακολουθήσει για να τον βοηθήσει -δήθεν-στην κοπή και το μάζεμα των ξύλων, που θα χρησιμοποιούσαν στο σπίτι για να ζεσταθούν. Εκεί ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις, ενώ το μαρτύριο της μικρής επαναλήφθηκε τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές. Το κορίτσι δεν κατήγγειλε αμέσως τους βιασμούς, ωστόσο, μην αντέχοντας άλλο το μαρτύριο που ζούσε, μίλησε στην μητέρα του και λίγους μήνες μετά – το 2012- μαζί με τη μητέρα της προσέφυγαν στην δικαιοσύνη. Μάλιστα η μητέρα όπως κατέθεσε ανέφερε είχε και η ίσια πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του έφτασε στις δικαστικές Αρχές, οι οποίες του απήγγειλαν κατηγορίες που αφορούσαν ασέλγεια και βιασμό κατ” εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος. Ο ανακριτής Καβάλας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και από εκείνη την ημέρα και έπειτα ο 44χρονος έφυγε από το νησί και κρυβόταν. Σημειώνεται πως εναντίον του 44χρονου εκκρεμεί και καταδικαστική απόφαση 12 μηνών για κλοπές.
dramini.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ