2014-04-11 20:17:45
Φωτογραφία για ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ!
Ο Χοσέ Χολέμπας δεν έχει επανέλθει ακόμη στις κανονικές προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο «Γερμανός» ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα και κάνει θεραπεία, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς του, κάτι όμως που δεν είναι εύκολο να συμβεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Βεβαίως, μέσα στην ατυχία του, ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών ήταν και... τυχερός. Και αυτό διότι όπως έγινε γνωστό, το πρόβλημα θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο, εάν ο ίδιος δεν είναι τόσο καλά γυμνασμένος.

Συγκεκριμένα, ο Χολέμπας υπέστη το τράβηγμα στους προσαγωγούς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μάλιστα, λέγεται ότι σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Θεσσαλονικείς αγωνιζόταν έχοντας πολύ έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς τους, χωρίς όμως να γίνει αλλαγή.

Εν τέλει, το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη μαγνητική τομογραφία ήταν μικρότερο από ό,τι φοβούνταν οι γιατροί, αλλά και πάλι, λόγω του «επικίνδυνου» σημείου χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και καλή αποθεραπεία, έως ότου εξαφανιστεί τελείως ο ερεθισμός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ