2014-04-11 20:34:11
Φωτογραφία για Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ
Διαβάστε τι είχε να πει ο Βικτόρ Χριάπα, όταν ερωτήθηκε για το πιθανό... ζευγάρωμα της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό, στα play offs της Euroleague και την πρόταση που είχε να κάνει στη Euroleague.

ο χουνέρι που επιφύλαξε ο Ολυμπιακός στην ΤΣΣΚΑ, στον τελικό του 2012 ήταν τέτοιο που μάλλον όσα χρόνια και να περάσουν, δεν θα το ξεπεράσουν οι Ρώσοι. Σαν να μην έφτανε η απώλεια του +19 και κατά συνέπεια του τίτλου, ήλθε και ο περυσινός ημιτελικός του Final Four να τους καταστρέψει -ολοσχερώς- τη ψυχολογία.

Το rsport.ru ζήτησε από τον Βικτόρ Χριάπα να μιλήσει για την ενδεχόμενη νέα συνάντηση της "ομάδας του στρατού" με τον back to back πρωταθλητή Ευρώπης, αυτή τη φορά σε σειρά αγώνων (και όχι σε ή ταν ή επί τας παιχνίδι).

Ο αρχηγός των Ρώσων ομολόγησε καταρχάς πως "όλοι θυμούνται τον εξευτελιστικό τρόπο που χάσαμε στην Κωνσταντινούπολη". Μετά... πέρασε στο παρασύνθημα: "Αυτό ανήκει στο παρελθόν και οι αναμνήσεις του τι έγινε πριν δυο χρόνια, δεν θα μας δώσουν τον τίτλο φέτος
. Είμαστε σε μια άλλη σεζόν, έχουμε μπροστά μας νέα παιχνίδια, νέα κίνητρα, ενώ πολλοί από τους παίκτες που ήταν στο ρόστερ του 2012 δεν είναι πια κοντά μας. Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε restart και να αναζητήσουμε νέα κίνητρα. Όχι να σκεφτόμαστε την ήττα μας στον τελικό του 2012. Δεν βλέπω πως αυτό μπορεί να μας βοηθήσει, με κάποιον τρόπο. Κάθε ένας από εμάς πρέπει να βρει μέσα του τον τρόπο να παίξει όσο καλύτερα μπορεί, εναντίον ενός δυνατού αντιπάλου".

Παρεμπιπτόντως, είχε να κάνει μια πρόταση στη Euroleague. "Ίσως κάποια ημέρα αλλάξει το σύστημα και οι τελικοί να γίνουν όπως είναι τα πλέι οφ. Από μονοί να γίνουν σειρά. Βλέπετε, σε μια σειρά πάντα κερδίζει ο πιο δυνατός. Σε όλες τις λίγκες ο νικητής προκύπτει από σειρά αγώνων". Εξαιρουμένων κάποιον. Παραδείγματος χάριν, στο Ισραήλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ