2014-04-12 04:41:05
Φωτογραφία για Η εξομολόγηση του για τη μάχη με τον καρκίνο
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό», και μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο και πώς αντιμετώπισε το σοβαρό αυτό πρόβλημα υγείας.

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν φοβήθηκα καθόλου. Οι γιατροί δεν το πίστευαν. Στην αρχή, μου εξομολογήθηκαν, ότι πίστευαν πως κρύβομαι καλά. Όταν με είδαν στη διαδικασία πόσο δεν είχα καμία επαφή, δεν το πίστευαν. Και μάλιστα αυτό μου είπαν ότι ήταν και ένας λόγος που τα κατάφερα, η ψυχολογία μου δηλαδή» εξομολογήθηκε ο διάσημος ηθοποιός.

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Η αφαίρεση του νεφρού ήταν το λιγότερο. Μια μέρα μου είπαν “έχεις καρκίνο και αύριο θα κάνουμε μαγνητική να δούμε, αν έχει πάει σε πνεύμονες και σε άλλα όργανα, οπότε τελειώνεις”. Μπήκα με απόλυτη ψυχραιμία και τελικά, όταν ο γιατρός μου είπε “έχεις καρκίνο”, έκανε μια παύση και μου είπε “δεν είδα καμία αλλαγή στο πρόσωπό σου”. Έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Το μόνο που έκανα ήταν να πιάσω τον γιο μου και να του πω ότι έχω ένα θέμα. Αν είναι να μην τη βγάλω, δεν θα τη βγάλω. Εσύ θα συνεχίσεις τη ζωή σου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ