2014-04-12 08:46:05
Φωτογραφία για Πειθαρχική δίωξη στον Στοχ!
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Μίροσλαβ Στοχ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, για όσα φέρεται να είχε γράψει στο Instagram μετά τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως ο Σλοβάκος άσος παρουσιαζόταν στο προφίλ του να βρίζει με χυδαίο τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού και να καλεί τους συμπαίκτες του να τους «σκοτώσουν» μέσα στην Τούμπα. Αναλυτικά η ανάρτηση ανέφερε: "We will kill those f.....g gays in Toumba!!!!".

Πάντως, τόσο ο ίδιος ο Στοχ όσο και ΠΑΟΚ είχαν διαψεύσει από την πρώτη στιγμή ότι ο Σλοβάκος έγραψε κάτι τέτοιο στο λογαριασμό του και πως στα σάιτ που αναδημοσιεύτηκε είχε γίνει φωτομοντάζ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ Στοχ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1, 2 και 3 και 18 του Π.Κ. της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (δημοσίευση στο Instagram μετά τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ