2014-04-12 09:12:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο γεμίζει ποδήλατα για τη μετακίνηση φοιτητών και προσωπικού
Το Πανεπιστήμιο Πατρών-Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου “WANDER BY BICYCLE”, έχουν προωθήσει και θα εκτελέσουν το παραπάνω έργο με την προμήθεια και χρήση ποδηλάτων στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης αλλά και στα τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο, με σκοπό την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, τόσο για λόγους φυσικής άσκησης και δραστηριότητας, όσο και για την εξυπηρέτηση της μεταφοράς φοιτητών και εργαζομένων στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης.

Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί και θα εποπτεύεται από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Η συνέντευξη τύπου παραλαβής-παράδοσης των ποδηλάτων και του υπόλοιπου υλικού, θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών, στον προαύλιο χώρο, τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014, ώρα 12:00 το μεσημέρι.


Στη συνέντευξη τύπου και στην υπογραφή της παραλαβής παράδοσης, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα παρευρεθούν ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας κ. Τρύφωνας Φωτόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος.

Από το Πανεπιστήμιο Πατρών θα παρευρίσκονται ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητής κ. Γεώργιος Παναγιωτάκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών αναπληρωτής καθηγητής κ. Απόστολος Βανταράκης καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής και από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο όπου θα είναι και το τμήμα που θα διαχειρίζεται και θα υλοποιεί τη δράση και τα ποδηλατικά προγράμματα, ο συντονιστής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κ. Νικόλαος Βασιλείου Ε.Ε.Π. Φυσικής Αγωγής.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ