2014-04-12 13:59:46
Φωτογραφία για Κάρλα Μπρούνι: Δύσκολοι καιροί για μια πρώην κυρία
Στροφή ετοιμάζεται να κάνει για μία ακόμη φορά στην καριέρα της η πρώην πρώτη Κυρία, Κάρλα Μπρούνι, αφού θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα για την πόλη του Φωτός και το γαλλικό τραγούδι, σε μία εκπομπή που θα μεταδοθεί από το βρετανικό ραδιόφωνο BBC radio 2.

Η ραδιοφωνική εκπομπή της θα διαρκέσει μία μέρα μόνο και αναμένεται να καθηλώσει τους ακροατές για μία ολόκληρη ώρα στους δέκτες τους, παρουσιάζοντάς αγαπημένα γαλλικά τραγούδια από την Εντίθ Πιάφ, τον Σαρλ Αζναβούρ και πολλούς άλλους. Ο τίτλος «Postcards from Paris» φαίνεται να είναι πλέον κατάλληλος για την Ιταλίδα τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο και αναμένεται να μεταδοθεί στις 15 Μαΐου και ώρα 22:00.

Η σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, αναφερόμενη στον τελευταίο της δίσκο, με τίτλο «Little French songs», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα, πως τα γαλλικά είναι η καταλληλότερη γλώσσα για να γράψει κανείς στίχους, αφού υπάρχει ποικιλία στις λέξεις, ενώ χαρακτήρισε τα αγγλικά ρυθμικά και τα ιταλικά ιδιαιτέρως μελωδικά.

Η εκπομπή ηχογραφήθηκε σε στούντιο της Αγγλίας, που είχε ολοκληρώσει τα προηγούμενα τέσσερα άλμπουμ της. Ωστόσο, το κανάλι BBC radio 2 πρόκειται να εναλλάσσει τους παρουσιαστές του, με διασημότητες, όπως την Ντόλι Πάρντον, την Αννα Μάτροβιτς και την Σίλα Χάνκοκ.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ