2014-04-12 21:11:11
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού νίκησαν 2-0 τον Λεβαδειακό στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του πρωταθλήματος της Superleague K17.

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές και ο προπονητής τους, Νίκος Τοπολιάτης, δοκίμασε πρόσωπα και πράγματα ενόψει του Final 4.

Βέβαια, έχει μείνει ακόμα μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, έκανε δοκιμές έτσι ώστε να δει ποιοι παίκτες του είναι έτοιμοι και ποιοι όχι.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 18 ο Τσιαφίτσας μετά από ασίστ του Χαντζάρα, άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση!

Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου για τους Έφηβου του Θρύλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή και έψαχνε το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη, χωρίς όμως, να κάνει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Λεβαδειακού. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μανθάτης ήταν αυτός που "έγραψε" το τελικό σκορ. Μετά από ασίστ του Μεζίνι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, έπιασε το σουτ από πλάγια θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή, «νίκησε» τον γκολκίπερ των Βοιωτών και έκανε το 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Γαβαλάς, Ντάσης, Νιάρρος (46' Παπουτζίδης), Μακροστέργιος, Τόλι, Παπανικολάου (66' Λάμπρου), Μανθάτης, Τσιαφίτσας (78' Ράντζα), Αράπης, Χαντζάρας, Αμαραντίδης (72' Μεζίνι).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ