2014-04-12 22:50:11
Φωτογραφία για Ιστορίες ανθρώπων που τους έσωσε την ζωή το iphone τους
Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας εδώ και πολλά χρόνια, πολλές φορές για κακό αλλά υπάρχουν στιγμές που έσωσε στη κυριολεξία την ζωή πολλών ανθρώπων καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που  έγινε αυτό.

Δείτε πιο κάτω μερικές τέτοιες δύσκολες στιγμές 12 Ιανουαρίου, 2010 στην Αϊτή, 16 μίλια δυτικά από την πρωτεύουσα, Πορτ-ο-Πρενς έγινε ένας δυνατός σεισμός όπου έπεσαν πολλά κτίρια και σε ένα από αυτά παγιδεύτηκε ο Woolley όπου και τραυματίστηκε στα πόδια και το κεφάλι έχοντας αιμορραγία αλλά είχε μαζί του το κινητό όπου του έδιναν οδηγίες για να σταματήσει την αιμορραγία και μερικές ώρες αργότερα τον απεγκλώβισαν

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

.. .

 Οι χρήστες του App Store αγοράζουν μερικές φορές απερίσκεπτα κάποιες εφαρμογές και δεν σκέφτονται ότι στο μέλλον μπορεί να είναι χρήσιμη για αυτούς.


Έτσι έγινε και με την περίπτωση του προπονητή μπάσκετ στο Γυμνάσιο LaVerne  με τον Eric Cooper όπου ένας μαθητής του λιποθύμησε αφού σταμάτησε η καρδιά του να κτυπά λόγω  υπερτροφικής μυοκαρδιοπάθειας.

Παρότι οι γυμναστές εκπαιδεύονται για αυτές τις περιπτώσεις ο Cooper χρησιμοποίησε μια εφαρμογή όπου και έσωσε τον μαθητή του όπως είπε αργότερα

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------

. .  Το 2013 η  αστυνομία χρησιμοποίησε το εφαρμογή Find my phone (Εύρεση του κινητού μου) για να εντοπίσει ένα άτομο που αναζητούσαν οι δικοί του έχοντας τάσεις αυτοκτονίας  λόγο κατάθλιψης όπου και του έσωσαν την ζωή

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Μια γυναίκα η Josephson κατέβασε από περιέργεια την εφαρμογή "Listening to the Heart" όπου ακούει τους κτύπους της καρδιάς και εντοπίζει τυχόν πρόβλημα που υπάρχει.

Στην αρχή σε δοκιμή που έκανε ενώ σε όλους δεν έδειχνε κανένα πρόβλημα σε αυτή παρουσιαζόταν αρρυθμία αλλά αρχικά την αγνόησε.

Όταν όμως πήγε για σκι και παρατήρησε ότι είχε δύσπνοια τότε επικοινώνησε με τον καρδιολόγο της και τις επιβεβαίωσε το πρόβλημα όπου και την συνέστησε αγωγή.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το 2012, ο λοχίας Sean Frank ήταν στο Αφγανιστάν όπου και ήταν σε ένα περιστατικό βομβιστικής αυτοκτονίας.

Τα θραύσματα μετά την έκρηξη τον βρήκαν στο σώμα του παντού αλλά του έσωσε την ζωή το iphone του καθώς ένα μεγάλο θραύσματα σταμάτησε σε αυτό λίγα εκατοστά πριν την κεντρική αρτηρία στο πόδι του.

Δείτε το video με την μαρτυρία του.
.
. argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ