2014-04-13 01:17:04
Φωτογραφία για Μίκαλ το όνομα του άγνωστου άνδρα με αμνησία
Ο άγνωστος άνδρας που βρέθηκε πριν από τέσσερις μήνες να περιφέρεται έξω από το Όσλο χωρίς να θυμάται τίποτα, είναι 36 ετών, από την Τσεχία και ονομάζεται Μίκαλ.

Στον άνδρα έγιναν εξετάσεις DNA και έτσι αποκαλύφθηκε στις αρχές της Νορβηγίας η ταυτότητά του.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του και άμεσα πρόκειται να βρεθούν στο Όσλο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Blesk.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μίκαλ Π. έχει εργαστεί σε πολλούς οργανισμούς της Τσεχίας, μεταξύ των οποίων το υπουργείο Εσωτερικών και η κεντρική τράπεζα CNB, που όμως δεν επιβεβαιώνουν αυτή την πληροφορία

"Αναμένω την έκδοση του διαβατηρίου, έχω κάνει κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων. Θα μας συνοδεύσουν ένας διερμηνέας και ένας δικηγόρος", δήλωσε ο πατέρας του, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα είναι 74 ετών και το όνομά του είναι Βλαντισλάβ Π.

"Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν από τέσσερις μήνες. Μας είπε ότι θα έφευγε για την Νέα Ζηλανδία", λέει ο πατέρας του και προσθέτει ότι ο γιός του εργαζόταν ως ειδικός στην πληροφορική.

Η ταυτότητά του έγινε γνωστή ύστερα από την εξέταση DNA στην οποία υποβλήθηκε ένα ζευγάρι από την Τσεχία που αναγνώρισε τον γιό του όταν είδε δημοσιευμένη τη φωτογραφία του την περασμένη εβδομάδα. Το DNA τους ταίριαζε με του 36χρονου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ