2014-04-13 03:24:05
Φωτογραφία για Σε ρέμα της Πολίχνης εντοπίστηκε το πτώμα του 76χρονου που αγνοούνταν από τις 5 Μαρτίου
Εντοπίστηκε σε κατάσταση σήψης το πτώμα του άτυχου 76χρονου που είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου σαράντα ημέρες από την περιοχή Στρεμπενιώτη, στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Στις 5 Μαρτίου οι οικείοι του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Έκτοτε επιχειρούσαν καθημερινά να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Το πτώμα του ηλικιωμένου εντόπισαν σήμερα, στις 16:30, τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας Αγίου Παύλου σε δύσβατη περιοχή της Πολίχνης. Οι έρευνες της ομάδας διάσωσης επικεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο έπειτα από μαρτυρία κατοίκου της περιοχής ο οποίος ανέφερε ότι είδε τον 76χρονο λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του. Οι διασώστες της ΔΟΑΠ ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Η ανάσυρση του 76χρονου διήρκεσε περίπου 2 ώρες και επιτεύχθηκε με την συνδρομή αντρών της Πυροσβεστικής.

Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση όμως από τις πρώτες εκτιμήσεις δεν προκύπτει στοιχείο που να παραπέμπει σε ανθρωποκτονία. Πιθανότατα ο 76χρονος κατέληξε στο ρέμα αφού έχασε την ισορροπία του.

Με την εξαφάνιση του 76χρονου, Δημήτρη Νακίδη είχε ασχοληθεί μέσω της εκπομπής της η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη. Οι μαρτυρίες τηλεθεατών αναφέρονταν σε πρόσωπα που έμοιαζαν στον Δημήτρη Νακίδη και δεν απέδωσαν καρπούς.

Δείτε στα βίντεο πλάνα από την ανάσυρση του 76χρονου και τις δηλώσεις του γιου του και του αντιπροέδρου της ΔΟΑΠ στο thestival.gr.
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ