2014-04-13 16:41:15
Φωτογραφία για ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΑΝΑΣΕ ΑΛΛΑ... ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ
Ο Πιερ Ισά βρέθηκε στο παιχνίδι της Στεάουα με τη Βασλούι (0-1) και όπως υποστηρίζουν οι Ρουμάνοι, πέραν του Κρίστιαν Τανάσε, παρακολούθησε και τον Λίβιου Αντάλ, της Βασλούι.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "prosport.ro" γράφει πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να μάθουν κάποιες πληροφορίες για τον δεξί ακραίο.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: «Οι σκάουτ του Ολυμπιακού ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του Αντάλ» και συνεχίζει «Στο παιχνίδι ανάμεσα στη Στεάουα και τη Βασλούι 0-1, ο Ολυμπιακός παρακολούθησε τον Κρίστιαν Τανάσε (27 χρόνων). Ο παίκτης παρακολουθείται από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά η εμφάνισή του στο παιχνίδι ήταν φτωχή. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της ομάδας του Πειραιά δεν πήγαν εκεί για το τίποτα και στο τέλος ρώτησαν να μάθουν λεπτομέρειες σχετικά με τον Λίβιου Αντάλ (24 χρόνων). Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Αντάλ ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης των πρασινοκίτρινων».

Ο Αντάλ έχει αγωνιστεί στις Κονκόρντια, Τάργκου Μιούρες και Οτελούλ. Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1989 στη Ρουμανία. Με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει μία συμμετοχή, φέτος έχει 28 ματς συνολικά, 12 γκολ και έξι ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 159 συμμετοχές, 37 γκολ και 30 ασίστ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ