2014-04-13 18:15:18
Φωτογραφία για Google: απαίτηση για χρήση Powered by Android σε όλα τα smartphones
Το Google αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού και απαιτεί να εμφανίζεται το λογότυπο Android μαζί με την περιγραφή Powered by Android σε όλα τα νέα smartphones.

Οι κατασκευαστές smartphones έχουν δύο επιλογές: να χρησιμοποιήσουν το Powered by Android λογότυπο όπως ακριβώς απαιτεί το Google ή όχι. Στην πρώτη περίπτωση η ζωή θα συνεχίσει να κυλά κανονικά και όλοι θα συνεχίζουν να κατασκευάζουν Android smartphones. Αν κάποια εταιρεία αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει το Powered by Android αυτόματα αποκλείεται από το δικαίωμα χρήσης και όλων των υπηρεσιών του Google όπως για παράδειγμα το Gmail, Google maps, Google Play Store κλπ.

Η αλλαγή είναι μικρή αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία για δύο λόγους. Το Google δείχνει για άλλη μια φορά ότι το Android δεν είναι και τόσο ελεύθερο και ανοιχτό και όλοι πρέπει να παίζουν με τους κανόνες του Google. Επιπλέον η εμφάνιση του Powered by Android σηματοδοτεί μια νέα γενιά smartphones και tablets που θα συνεχίσουν να μοιάζουν όλο και περισσότερο μεταξύ τους. Η αρχή έγινε με το ολοκαίνουριο HTC One M8.

Το μεγάλο ερώτημα είναι που ακριβώς και πόσο συχνά θα απαιτήσει το Google να εμφανίζεται το Powered by Android από εδώ και πέρα. Σίγουρα αυτές οι μικρές λεπτομέρειες έχουν συμφωνηθεί με την Samsung πριν μήνες.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ