2014-04-13 20:05:01
Φωτογραφία για Εμπορικός Συλλογος Πάτρας: Κατανοούμε όσους άνοιξαν λόγω του ανταγωνισμού των πολυεθνικών
Η Διοίκηση του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών επιθυμεί να ευχαριστήσει τους συναδέλφους εμπόρους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την περιφρούρηση της Κυριακάτικης Αργίας.

Κατανοούμε και τους συναδέλφους, που κάτω από την πίεση της οικονομικής κρίσης και τον αθέμιτο ανταγωνισμό των αλυσίδων και πολυκαταστημάτων, άνοιξαν τα καταστήματά τους.

Οι θιασώτες των ανοικτών Κυριακών, οι «νοικοκυραίοι» , τα καλά παιδιά του Υπουργείου «Ανάπτυξης», για ακόμη μία φορά έστρωσαν το χαλί και έκαναν αγορά για τις αλυσίδες και πολυκαταστήματα.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Εμποροϋπαλλήλων για αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές που δεν ενέδωσαν στις σειρήνες των πολυκαταστημάτων καθ’ υπόδειξη και συνδρομή του Υπουργείου «Ανάπτυξης», «χάριζαν» μόνον για την Κυριακή . Χρησιμοποιούνται όλα τα αθέμιτα μέσα για να ισοπεδώσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , θυσία στον βωμό των συμφερόντων των πολυεθνικών αλυσίδων και πολυκαταστημάτων.

Οι έμποροι, οι εμποροϋπάλληλοι, οι καταναλωτές θα βρεθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάτω από την σημαία του αγώνα ενάντια στην απελευθέρωση Κυριακών και ωραρίου, στον αγώνα για να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης προς όφελος της κοινωνίας των πολλών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ