2014-04-14 15:51:32
Φωτογραφία για Τσίπρας από Πάτρα: «Ακολουθήσαμε δημοκρατικές διαδικασίες στην επιλογή των υποψηφίων»
Ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αγορά Αργύρη της Πάτρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης-παρουσίασης των θέσεων της ΡΑΠ-«Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» για την άναπτυξη και τις υποδομές της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

«Μας χλεύασαν επειδή ακολουθήσαμε δημοκρατικές διαδικασίες στην επιλογή των υποψηφίων μας», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας και πρόσθεσε: «Η Πάτρα έχει βιώσει πολύ πριν από τα Μνημόνια μια ραγδαία αποβιομηχάνιση που έστειλε στην ανεργία σημαντικά ποσοστά εργαζομένων με ιδιαίτερη εμπειρία και τεχνογνωσία σε συγκεκριμένους κλάδους παραγωγής. Τα Μνημόνια ήρθαν τη στιγμή που η πόλη είχε ανάγκη ενός νέου αναπτυξιακού σχεδίου. Η σειρά των κλειστών μαγαζιών στο κέντρο και τις συνοικίες της είναι αντανάκλαση του παραγωγικού και οικονομικού μαρασμού της. Εχουμε περάσει από την κοινωνία των 2/3 στην κοινωνία του 1/3. Η κοινωνική πολιτική ενός κράτους πρόνοιας σε εποχές ευημερίας είναι ανεπαρκές μοντέλο για τη σημερινή κατάσταση».

Μετά την Πάτρα, το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μεσολόγγι και το απόγευμα ομιλία στο Αγρίνιο (8μ.μ.).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ