2014-04-14 19:06:05
Φωτογραφία για Π.Ο.Ε.Σ.: ''Κατάργηση εισφορών υπέρ ΑΟΟΑ''
ΠΡΟΣ : κ. Πρόεδρο του ΔΣ του ΑΟΟΑ            Αρ. Πρωτ. 69/2014

                                                                Αθήνα, Απρ 2014

 

ΣΧΕΤ : Ν. 4254/2014 (ΦΕΚ Α΄ «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του ν.4046/2012 και άλλες διατάξεις»

 

Αξιότιμε κε Πρόεδρε.

 

Σύμφωνα με το άρθρο πρώτο παράγραφο Ι υποπαράγραφο ΙΑ.3 με τίτλο: «ΜΕΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» του σχετικού νόμου... ορίζεται ότι: «.... 2. Α. Από 1.1.2015 καταργούνται οι διατάξεις: .... κ. της περίπτωσης ε΄ του άρθρου 8 του α.ν. 1563/1650 (Α΄254), όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 1 του ν.δ. 2906/1954 (Α΄155) υπέρ του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, Θαλάσσης και Αέρος (ΑΟΟΑ) .....», δηλαδή οι διατάξεις που προέβλεπαν ότι περιέρχεται στον ΑΟΟΑ ως πόρος το ήμισυ του, υπέρ του Ταμείου Συντάξεως Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, Ταμείου Προνοίας Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας νομίμων κρατήσεων, ποσοστού επί της αξίας των εκτελουμένων πάσης φύσεως στρατιωτικών έργων του Στρατού Ξηράς, Θαλάσσης και Αέρος.


 

Επειδή μέλη μας, τα οποία τυγχάνουν να είναι μέλη και του Οργανισμού το ΔΣ του οποίου προεδρεύετε, θέλοντας να κατανοήσουν πώς μπορεί με την περικοπή των όποιων εσόδων, όπως των ανωτέρω, ο Οργανισμός μας να καταστεί βιώσιμος και να αποδώσει αυτά για τα οποία ιδρύθηκε, παρά να απαξιωθεί τελείως και οριστικά να καταργηθεί, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε:

 

- Εάν ρωτηθήκατε και συναινέσατε στην ανωτέρω περικοπή.

 

- Εάν έχετε υπολογίσει (με αναλογιστική μελέτη) το ποσό που χάνεται από τις ανωτέρω κρατήσεις υπέρ του Οργανισμού μας, σε καταφατική δε περίπτωση παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε αντίγραφο της εν λόγω μελέτης ή τυχόν έγγραφο υπολογισμού

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντησή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας

Τσουκαράκης Ανέστης            Μαστρογιαννάκης Χρίστος

Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)           Υπολοχαγός (ΠΒ)

6974365800                           6937087925

ΠΗΓΗ: http://www.poes.gr/index.php/enimerosi/epikairotita/54-meiosi-esodon-tou-aooa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι είναι οι πανάδες;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι είναι οι πανάδες;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ