2012-04-21 13:09:09
Φωτογραφία για RIHANNA: Πάει διακοπές στη Χαβάη, κάνει μπάνιο topless και το μοιράζεται μαζί μας
Είναι μερικοί άνθρωποι που θέλουν να μοιράζονται την χαρά τους Που θέλουν, όταν περνάνε καλά, να το δείχνουν, ώστε με την χαρά τους να χαίρονται και οι άλλοι. Παλιά αυτό ήταν δύσκολο. Τώρα πια όμως είναι πανεύκολο. Αραδιάζεις μία ντουζίνα φωτογραφιών σε κάθε social media και έτσι η ευτυχία η δικιά σου γίνεται και ευτυχία του γείτονα. Όταν όμως είσαι η Ριάνα, τα πράγματα γίνονται -για εμάς- ακόμα καλύτερα. Ειδικά όταν στις φωτογραφίες που ανεβάζεις βγάζεις το πάνω μέρος από το μαγιό σου με φόντο καταρράκτες και χαιδεύεις το σώμα σου βάζοντας αντιηλιακό.

Την Ριάνα την ξέρουμε από μικρή. Πολλές φορές νιώθεις ότι έχει περάσει από τα πόδια σου και της έχεις κάνει κου πε πε. Έχεις δει κάθε πτυχή του σώματος της να κάνει τις πιο περίεργες χορευτικές φιγούρες. Την έχεις δει μέχρι και μαύρη στο ξύλο από τα χέρια του Κρις Μπράουν. Και πάλι όμως, όταν βλέπεις το μελαμψό κορμάκι της να καλύπτεται μόνο με μηδαμινού μεγέθους υφάσματα, πάντα κάτι παθαίνεις.


Το άλλο καλό με την Ριάνα είναι ότι ξέρει το ισχυρό σημείο της και αυτό είναι μείον μας. Και όχι μόνο το ξέρει, αλλά δεν είναι καθόλου φειδωλή στο να μας το δείχνει. Είτε κάνοντας ηλιοθεραπεία σε κάποιο σκάφος...

...είτε όρθια ατενίζοντας την παραλία...

...είτε με ένα βλέμμα ψιλοξενέρας έχοντας μόλις φορέσει το μαγιό της -μια ξενέρα που σίγουρα δεν υπάρχει στο δικό μας πρόσωπο όταν κοιτάμε αυτές εδώ τις φωτογραφίες.

Αν θες -που σίγουρα θες- να απολαμβάνεις on the spot φωτογραφικό υλικό που ανεβάζει η ίδια δεν έχεις παρά να την ακολουθήσεις στο twitter @rihanna
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ