2014-04-14 21:08:17
Φωτογραφία για ΗΘΕΛΕ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΑΛΛΑ... ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΒΑΤΟΥΤΙΝ!
Ο Αντρέι Βατούτιν θα πρέπει να περιμένει για την ευκαιρία... εκδίκησης απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά εξήγησε πως δεν έχει πρόβλημα να βολευτεί και με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα playoffs της Ευρωλίγκας μίλησε στον ρωσικό ραδιοφωνικό σταθμό RSN.

...σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τα playoffs της Ευρωλίγκας απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Κατακτήσαμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας στο ΤΟΡ 16. Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Οι πρώτες αναμετρήσεις της best-of-five σειράς είναι την Τετάρτη κα την Παρασκευή στη Μόσχα. Δεν τον περιμέναμε ως αντίπαλο, ήμασταν σίγουροι κατά 90% πως θα 'ταν ο Ολυμπιακός. Όλα κρίθηκαν την τελευταία στιγμή στο Κάουνας, η οποία, παρότι δεν είχε καμία πιθανότητα πρόκρισης, νίκησε εντός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα άλλαξαν. Θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό. Οι σκάουτς μας είχαν κάνει μεγάλο μέρος της δουλειάς τους πάνω στον Ολυμπιακό. Τώρα όλα πήγαν χαμένα, τ' αφήσαμε στην άκρη».


...σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τη συνέχεια της προημιτελικής σειράς στο ΟΑΚΑ: «Είναι δύσκολο απέναντι σε 24.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα με τον κόσμο επί 2 ώρες να 'ναι όρθιος, να ουρλιάζει, φωνάζει, να καπνίζει, μερικές φορές να πετάει κι αντικείμενα, όπως μπουκάλια με νερό. Όλα μπορούν να συμβούν γενικά, κάνουν τα πάντα».

...σε ερώτηση ενός ακροατή για την έλλειψη χαρακτήρα στους παίκτες της ρωσικής ομάδος στο παρελθόν: «Το πρόβλημα υπήρχε κι η ομάδα ήταν μερικές, όπως θα έλεγαν στα αγγλικά, σοφτ, ήθελα να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αντίδραση στις κρίσιμες καταστάσεις, αλλά δεν ήταν έτσι. Αλλά αποκτήθηκαν παίκτες όπως ο Χάινς, ο οποίος κέρδισε δύο φορές την Ευρωλίγκα, όπως ο Φριντζόν, ο οποίος ήταν ένας σημαντικός παίκτης στην Χίμκι. Έχουν συμβάλλει αρκετά στη διαμόρφωση δυνατού χαρακτήρα στην ομάδα. Υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει. Λυπάμαι κάπως, που δε θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, επειδή, αν τον περνούσαμε, θα κερδίζαμε πολλά σε αυτοπεποίθηση, επειδή οι τελευταίες δύο αποτυχίες μας σχετίζονταν μαζί του. Αλλά κι απέναντι στον Παναθηναϊκό δε θα 'ναι λιγότερο ικανοποιητικό. Όσο για το κατά πόσο ο χαρακτήρας της ομάδος είναι δυνατός, θα δούμε...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ