2014-04-14 22:53:14
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ PLAY OFFS ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΛΑΣΟ...
Ο Πάμπλο Λάσο απέφυγε κάθε είδους πρόβλεψη κόντρα στον Ολυμπιακό και εξήγησε πως κάθε αναμέτρηση είναι η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη.

«Νομίζω πως η ομάδα τα έχει πάει φανταστικά καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα είναι μεταξύ των 8 κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε έως εδώ, μιλάμε για κόπους 5-6 μηνών. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος κι ο κάτοχος του τροπαίου, αλλά είμαστε έτοιμοι, αυτό έχει σημασία για εμάς» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

«Είναι δύσκολο να γνωρίζεις ποιο θα 'ναι το "κλειδί" σε μία σειρά playoffs. Κανονικά τα playoffs συνήθως είναι μακράς διάρκειας και πολύ δύσκολα, αφού μιλάμε για 3 νίκες. Θα πρέπει να κάνεις 3 νίκες κι υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί. Μπορείς να νικήσεις στην πρεμιέρα και να κάνεις 3 συνεχόμενες ήττες, μπορείς να κάνεις 3 νίκες στη σειρά. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις τι θα γίνει. Προς το παρόν με ενδιαφέρει μόνο η πρεμιέρα. Δε μπορώ να σκέφτομαι πιο πέρα. Δε σκέφτομαι την προημιτελική σειρά, έχω στο μυαλό μου μόνο την πρώτη αναμέτρηση».


«Ο Ολυμπιακός έχασε σημαντικούς παίκτες από πέρυσι, αλλά τους αναπλήρωσε. Είναι δύσκολα απέναντι σε κάθε μία απ' τις 8 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα, προσπαθεί να ανακόψει πολλές επιθέσεις των αντιπάλων, ενώ παίζει δυνατά στην άμυνα και με πολλή ενέργεια. Είναι πολύ καλοί και στο παιχνίδι και πρέπει να το υπερκεράσουμε» κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ