2014-04-15 00:46:14
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ... ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Στον Ολυμπιακό ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για την ομάδα της επόμενης σεζόν θα μπει σε φουλ εφαρμογή μετά τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Οι μεταγραφικές και πάσης φύσεως διεργασίες που θα έχουν σχέση με την ομάδα θα μπουν σε μία σειρά μετά την Μεγάλη Τετάρτη.

Ο Μίτσελ θα μιλήσει με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό και τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το Θρύλο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με στόχο πάντα την περαιτέρω ενίσχυσή του. Το ζητούμενο φυσικά είναι να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός. Τα... σενάρια πάντως συνεχίζονται και για παίκτες που εμφανίζονται πως θα πιάσουν Λιμάνι αλλά και για εκείνους, που είναι προς... αποχώρηση.

Παίκτες όπως οι Λεζάρ, Μουσόντα αλλά και ποδοσφαιριστές από την ρουμανική αγορά (Τανάσε). Παράλληλα υπάρχουν και περιπτώσεις από την Ελλάδα (Παπάζογλου και Καθάριος). Στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ πάντως έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση, αρχίζοντας σιγά σιγά τις... διεργασίες για το πλάνο της προσεχούς περιόδου.

Από την άλλη υπάρχουν και ποδοσφαιριστές με μειωμένες πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ όπως είναι οι Τάσος Παπάζογλου και Πάουλο Μασάντο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ