2014-04-15 10:23:04
Φωτογραφία για Πρώτη φορά είδα αντίπαλο να προσπαθεί με τέτοιο τρόπο να κερδίσει χρόνο
«Πρώτη φορά είδα αντίπαλο με τέτοιο τρόπο να προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στην... συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Είμαι ευχαριστημένος γιατί κάναμε ευκαιρίες ενώ ο αντίπαλος χωρίς ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μας κόψουν το ρυθμό. Κάναμε 7-8 ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και χάσαμε το ματς. Ο αντίπαλος χωρίς ευκαιρία κατάφερε να σκοράρει. Δεν θέλω να μιλήσω για την αντίπαλη ομάδα. Νομίζω πως όλοι είδατε τι έγινε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς με το Φωστήρα. Εύχομαι στη Νίκη καλή συνέχεια.

Πρώτη φορά στην καριέρα μου είδα ένα αντίπαλο με τέτοιο τρόπο να προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αλλά τέτοιο πράγμα πρώτη φορά βλέπω. Πιστεύω στα παιδιά και είμαστε ακόμη το φαβορί για άνοδο στη SuperLeague».
onvolos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ