2014-04-15 12:00:06
Φωτογραφία για Αλήθειες και προεκλογικά ψέματα
Πολιτική είναι διακονία και θα σκύψω το κεφάλι, μας είπε Δήμαρχος σε κεντρική προεκλογική ομιλία στην πλατεία Λαού του Κερατσινίου.

Επισημαίνουμε λοιπόν ότι θέλουμε τοπικούς άρχοντες όχι με σκυμμένο κεφάλι άλλα να διεκδικούν, να υψώνουν τη φωνή τους και να χτυπούν τη γροθιά στο τραπέζι, προς όφελος των συμπολιτών τους.

Μας είπε ότι εδώ στην πόλη που γεννήθηκε, αναπνέει μαζί μας τα προβλήματα, του θέτουμε λοιπόν το εύλογο ερώτημα τόσα χρόνια στην εξουσία τι έκανε για να αλλάξει αυτό τον προβληματικό αέρα…..

Προεκλογικό του φόντο είναι ότι κατάφερε να νοικοκυρέψει το Δήμο.

Ο ίδιος ωστόσο αυτοαναιρέθηκε σημειώνοντας αμέσως μετά ότι ΔΕ βλέπει τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και δεν ακούει τα προβλήματά τους γιατί έχει συναντήσεις με  παράγοντες την πολιτείας προκειμένου να νοικοκυρέψει το Δήμο.

Τελικά ας αποφασίσει τι έχει κάνει….


Υποστήριξε ότι ο Δήμος έχει βάλλει στην άκρη 5 εκατομμύρια 800 χιλιάδες ευρώ την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι της ΔΗΚΕΠΑ, όλοι άτομα με ειδικές ανάγκες, παραμένουν απλήρωτοι .

Μισοπληρωμένα -όπως υποστήριξε- είναι τα ΑΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑ που κάποια στιγμή στο μέλλον θα πληρωθούν.

Σημείωσε, προλαμβάνοντας ακόμα και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, ότι διεκδικούμε και θα πάρουμε χρήματα από τον ΟΛΠ και την Ιχθυόσκαλα και αυτά θα δοθούν για την ανάπτυξη της επόμενης πενταετίας που σημαίνει δουλειές για τον κόσμο.

Αν κύριε Δήμαρχε οι δουλειές για εσάς είναι απλήρωτοι εργαζόμενοι που τρέχουν στα δικαστήρια να βρουν το δίκιο τους, κρατήστε για τον εαυτό σας τέτοια ανάπτυξη.

Μας είπε ότι ΔΕ σπατάλησε χρήματα σε φιέστες και καρναβάλια ωστόσο να του υπενθυμίσουμε ότι τα φωτάκια των Χριστουγέννων άναβαν έως το Μάρτιο  ΚΑΙ γιατί άλλωστε να σβήσουν αφού οι πολίτες πληρώνουν το μάρμαρο.

Υποστήριξε ότι ο δήμος δε στερήθηκε ούτε μία υποδομή αλλά από 48 που ήταν οι οδοκαθαριστές, έμειναν ΜΟΝΟ 18.

Επισήμανε έχοντας ξεχάσει ότι είχε αναφέρει νωρίτερα για το αποθεματικό και το νοικοκύρεμα ότι ο Δήμος μπορεί να μην έχει λεφτά αλλά δίνει χρήματα και προτεραιότητα στο κέντρο εθελοντισμού.

Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο εθελοντής εργάζεται αφιλοκερδώς.

Μας μίλησε για αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας με απογευματινά δρομολόγια και για  έργο που οι μελέτες του διήρκησαν 2,5 χρόνια.

Εμείς αγαπητοί συμπολίτες μας , σας προκαλούμε να καλέσετε στα τηλέφωνα του  Δήμου  και να ζητήσετε πληροφορίες  για το  εάν και πώς λειτουργεί σήμερα η δημοτική συγκοινωνία.

Ο Δήμαρχος μας έδωσε επίσης ραντεβού στα κανάλια γιατί για αυτά έχει χρόνο και όχι για τους πολίτες, όσον αφορά στις  λεπτομέρειες της Formula 1.

Χαρακτήρισε τυπική διαδικασία τη έγκριση κέντρου Υγείας στο Κερατσίνι, λησμόνησε όμως να αναφέρει το ποσό του δανείου που θα λάβει ο Δήμος  και το ακριβές ποσό που θα χρεώσει στις πλάτες κάθε πολίτη.

Ευχαρίστησε και καλωσόρισε κοντά του παλιό Δήμαρχο κατά την θητεία του οποίου ο Δήμος μόνο στην  ΕΥΔΑΠ χρωστούσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ -όπως ο ίδιος μας είχε πληροφορήσει νωρίτερα-.

Μπερδεύτηκε επίσης τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα οι πολίτες και η φύση να πάρουν την εκδίκησή τους, ωστόσο όπως λέει ο Λαός γλώσσα λανθάνουσα , αλήθειες λέει.

Μίλησε ακόμα και  γιαυτούς που έφυγαν από κοντά του λέγοντας ότι κατέβηκαν από το πλοίο γιατί δεν άντεξαν την κούραση , δεν άντεξαν ωστόσο  την αλαζονεία του που μία έλεγε ότι ήταν ΑΜΕΑ και μία Ναπολέων.

Καλό κατευόδιο λοιπόν ακόμη και σε αυτούς που επιμένουν έχοντας  ξεχάσει ότι εκλέχτηκαν για να υπηρετούν τους συμπολίτες τους….
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ