2014-04-15 17:47:03
Φωτογραφία για Marca : Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Οι Ισπανοί μετά τα όσα έχουν... τραβήξει σε μεγάλες διοργανώσεις από τον Ολυμπιακό, τρέφουν απεριόριστο θαυμασμό προς τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο σεβασμός μάλιστα είναι τόσο μεγάλος που στις περισσότερες εφημερίδες τα άρθρα στρέφονται γύρω από τους back to back πρωταθλητές Ευρώπης.

Συγκεκριμένα στη Marca την ημέρα του πρώτου αγώνα της σειρά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Ρεάλ αναγραφόταν σε ένα δισέλιδο ο τίτλος «Γκρεμίστε τους!» και το κείμενο συνέχιζε «Η Ρεάλ και μετέπειτα η Μπαρτσελόνα πρέπει να ξεκινήσουν την τελική επίθεση στον θρόνο του Σπανούλη και του Ολυμπιακού. Βασικά ο εφιάλτης των λευκών, ο πλέι μέικερ ( Σπανούλης), στα πλέι οφ ξεκινάει σήμερα».

Με το δημοσίευμα να συνεχίζει αναφορικά με τον αρχηγό του Θρύλου «ο πιο πολυπόθητος θησαυρός του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, η κούπα της Ευρωλίγκας, εδώ και δύο χρόνια κοιμάται στο σπίτι του Ολυμπιακού. Σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για αυτό είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ήπειρο. Η έναρξη των πλέι οφ είναι η ευκαιρία ώστε η Ρεάλ να ξεκινήσει την επίθεση στον θρόνο του μεγάλου ιδιοφυέστατου Ελληνα αθλητή.»

Ενώ παρακάτω κριτικάροντας τη Ρεάλ για την επιλογή της με τη Ζαλγκίρις καταγράφεται πως «η ήττα στο Κάουνας ανάγκασε την Ρεάλ να διασταυρωθεί με τον δήμιο της στον τελευταίο Ευρωπαϊκό τελικό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ