2014-04-15 23:49:04
Φωτογραφία για Η άγνωστη διαταραχή από την οποία πάσχει ο Θόρντον!
Ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε ένα "ιδιαίτερο" πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Αυτό τον καιρό, ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) προωθεί την νέα του δουλειά, την τηλεοπτική μεταφορά της κινηματογραφικής επιτυχίας του 1996 "Φάργκο" και με την ευκαιρία προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Στη σειρά, ο 58χρονος ηθοποιός ερμηνεύει τον Λορν Μάλβο, έναν χειριστικό εγκληματία, ο οποίος γνωρίζει έναν αφελή ασφαλιστή και του βγάζει τον "σκοτεινό" του εαυτό.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη New York Daily News ο Θόρντον παραδέχτηκε πως έχει εμμονή με τη μουσική, αλλά όχι φυσιολογική.

"Κάθε μέρα στο καμαρίνι μου άκουγα το 'Pet Sounds' από "The Beach Boys'. Πάντα, όμως, σκέφτομαι τη μουσική. Και επίσης πάσχω από μια σοβαρής μορφής Ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής (ΙΨΔ), οπότε και αυτό βοηθά", αποκάλυψε ο Μπίλι Μπομπ αναφερόμενος σε μια συνήθη αγχώδη διαταραχή που εντάσσεται στην ευρύτερη ομάδα των νευρώσεων και χαρακτηρίζεται είτε από ιδεοληψίες-εμμονές είτε από ψυχαναγκασμούς, είτε και από τα δύο.

Για την ιστορία, ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον υπήρξε παντρεμένος με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) από το 2000 μέχρι το 2003 και διατηρούν ακόμη μια πού στενή σχέση.
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ