2014-04-16 00:48:05
Φωτογραφία για Αεροσυνοδός δίνει οδηγίες ασφαλείας με… χιούμορ! [video]
Μια αεροσυνοδός της Southwest Airlines, στις ΗΠΑ, αποφάσισε να διασκεδάσει τους επιβάτες της πτήσης της, εξασφαλίζοντας έτσι ότι θα κρατήσει το ενδιαφέρον τους, κατά την παρουσίαση των κανόνων ασφαλείας.

Η αεροσυνοδός, με το χιούμορ της, τράβηξε την προσοχή του κοινού από την αρχή, αναφέροντας ότι πρόκειται να τους περιγράψει τους κανόνες ασφαλείας, με τη συνδρομή των συναδέλφων της, οι οποίοι ήταν ο πρώην σύζυγός της, ο καινούριος της φίλος και ο δικηγόρος του διαζυγίου της.

Συνέχισε με σπαρταριστές οδηγίες για τη ζώνη, καθώς οι επιβάτες ήδη άρχισαν να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, ενώ ζήτησε από όσους ταξίδευαν με περισσότερα από ένα παιδιά, να αφήσουν το ένα στο έδαφος.

Παρουσιάζοντας τα σωσίβια, η αεροσυνοδός τα παρομοίασε με «μικροσκοπικά κίτρινα μπικίνι της Southwest», τα οποία θα χρησιμεύσουν σε περίπτωση που ο πιλότος προσγειώσει σε ζεστά νερά το αεροσκάφος,  ενώ σχετικά με τις μάσκες οξυγόνου αστειεύτηκε λέγοντας ότι η ενεργοποίησή τους κοστίζει 75 σεντ για το πρώτο λεπτό.

«Βασικά, να ακολουθείτε αυτά που λέμε και κανείς δεν πρόκειται να πάθει τίποτα», ανέφερε κλείνοντας η αεροσυνοδός, με τους επιβάτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
karfitsa.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ