2014-04-16 12:13:07
Φωτογραφία για Προετοιμάζονται στον Πύργο Ολυμπιακό ράλι
Στον Πύργο ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα θεωρείται το Ολυμπιακό ράλι, αγώνας που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Φέτος η διεξαγωγή του, που αποτελεί και τον τρίτο γύρο του κορυφαίου θεσμού είναι προγραμματισμένη για τις 3-4 Μαΐου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η φετινή «μάχη» θα αποτελείται από πέντε ειδικές διαδρομές. Συγκεκριμένα τα πληρώματα θα τρέξουν τρεις φορές στην ειδική «Λάλας» και δύο στην «Φολόη». Το μήκος των αγωνιστικών χιλιομέτρων είναι 80 χιλιόμετρα, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα 159. Οι εγγραφές συμμετοχής έχουν ήδη αρχίσει από την Δευτέρα 7 Απριλίου και λήγουν την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνουν το Σάββατο 3 Μαΐου στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ «ΙΟΝΙΚΗ» του Πύργου (από 15:30 έως 19:00). Το βράδυ της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 21:00 θα γίνει η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της Αρχαίας Ολυμπίας. Το Service area βρίσκεται στη διαδρομή του αγώνα, στο κέντρο του Λάλα δίπλα από το Δημαρχείο.

Τέλος, η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 4 Μαΐου στις 09:00 στην έξοδο του Service area μπροστά από το Δημαρχείο του Λάλα ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Αρχαίας Ολυμπίας στις 14:30. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ