2014-04-16 12:47:02
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΚΟΥΝ Η ΡΕΝ!
Η Ρεν κατάφερε και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, καθώς επικράτησε με 3-2 με ανατροπή στην έδρα της... γειτονικής Ανζέ, ενώ σκόραρε ο Γιαν Μακούν!

Η γηπεδούχος προκρίθηκε για 6η φορά σε τελικό, και θα παίξει με την νικήτρια στο ζευγάρι της Γκινγκάμπ με τη Μονακό Η Ανζέ, που παίζει στη Β’ Γαλλίας και διεκδικεί την άνοδο, κατάφερε και προηγήθηκε μόλις στο 3’ με τον Γιαταρά. Η απάντηση της Ρεν ήταν άμεση, αφού ο Τόιβονεν ισοφάρισε στο 15’, ενώ στο 36’ ο Γκροσίτσκι ολοκλήρωσε την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 2-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’ σκόραρε ο Μακούν και έκανε το 3-1. Γκολ που ήρθε σε καθοριστικό σημείο...

Στο 89’ η Ανζέ μείωσε ξανά με τον Γιαταρά, ο οποίος έκανε το 3-2 με πέναλτι, αλλά η Ρεν κράτησε το προβάδισμα, και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό...

ΡΕΝ: Κοστίλ, Ντανζέ (45'+2 Μορεϊρά), Κανά Μπιγίκ, Μποΐ, Μ' Μπενγκέ, Κόνραντσεν, Ντουκουρέ, Μακούν, Γκροσίτσκι (75' Ντεπ), Αλεσαντρινί, Τοϊβόνεν (81' Αρμάν).

ΑΝΖΕ: Μαλικί, Μανσό, Κονατέ, Ενέν, Μπουκά Μουτού, Οριάκ, Τομάς, Οντελίν (73' Μπουφάλ), Μπεν Οτχμαάν (26' Γκαμποά), Αγιαρί (25' Σοκριέ), Γιαταρά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ