2014-04-16 16:44:04
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα Κάρι Μπράντσο - Η όμορφη ξανθιά ηθοποιός που θα «σβήσει» την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Μια ενδιαφέρουσα τροπή φαίνεται ότι λαμβάνει η καριέρα της 26χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας Χίλαρι Νταφ, καθώς τα δεδομένα προμηνύουν ότι ο ρόλος της σε νέα σειρά μπορεί να λατρευτεί, όπως αυτός της Κάρι Μπράντσο στο Sex and the City.

H 26χρονη σταρ θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Younger που υπογράφει ο Ντάρεν Σταρ, παραγωγός του Sex and the City. Οπως και η σειρά που ανέδειξε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έτσι και το Younger επικεντρώνεται στη ζωή τεσσάρων νεαρών γυναικών.

To story του Younger

H σειρά ξεκινά δείχνοντας την 40χρονη Λίζα, μια ανύπαντρη μητέρα που θέλει να ξαναμπεί στον εργασιακό στίβο, αλλά το θεωρεί αδύνατο. Μια τυχαία συνάντηση με έναν νεαρό άνδρα σε ένα μπαρ την βοηθά να πεισθεί ότι φαίνεται νεότερη από ότι πραγματικά είναι. Ετσι, η Λίζα προωθεί τον εαυτό της ως μια 26χρονη φιλόδοξη γυναίκα. Για να πετύχει το σκοπό της επιστρατεύει την καλύτερη φίλη της Μάγκι, μέικ απ άρτιστ σtο επάγγελμα. Η Λίζα πιάνει εν τέλει δουλειά ως βοηθός της Νταιάνα και συνεργάζεται στενά με τη νέα συνάδελφό της, την 20χρονη Κέλσι, που ενσαρκώνει η Χίλαρι Νταφ.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ